hayret bi şey
Emekli
Sıkıldım artık Twitter'da da her yerde de Barış fanlarının Barış gibi mağduru oynamalarından. Fan olmak hataları görmezden gelmek değil. Dün Nisa fanlarının içinde objektif olarak Nisa'yı hatalı bulup, eleştirenler vardı.
Ama Barış bu durumdan da bir mağduriyet yaratmayı başarır ne de olsa geçen senenin şampiyonu mağdurların önde gideni Yusuf'la çok yakın arkadaşlar ondan bol taktik almıştır.
Bence de pes abla, o yüzden olmamış attım zaten sana
Haklı çıkmaktan yoruldum.Berkan Gönüllülere, Yunus Emre ünlülere.
Berkan hoş geldin gönüllülere. O şer ittifakı seni gönderir karşıya. Yunus Emre hoş geldin ünlülere.
Hesabımdan çıkar mısın lütfen, bu kadar ortak düşünmemiz normal değil çünküSen ben misin.
Benim takıldığım nokta uyuyup uyumaması değil. Birleşmede bile herkes eğlenirken böyle üzgün durması, bugün gördüğümüz dondurma olayı ve Yunus Emre'nin anlattığı tatlı olayı. Ha senin dediğin konuya da gelecek olursak, gözü açıktı fragmanda bir yerde. Uzanıyor.Çocuk uyuyor özgür uyuyorr
Benim takıldığım nokta uyuyup uyumaması değil. Birleşmede bile herkes eğlenirken böyle üzgün durması, bugün gördüğümüz dondurma olayı ve Yunus Emre'nin anlattığı tatlı olayı. Ha senin dediğin konuya da gelecek olursak, gözü açıktı fragmanda bir yerde. Uzanıyor.
Çıkışı nerde bu sitenin aloo. Berkan'ı son zamanlarda sever gibi olmuştum ama o iticlerle beraber olması engeldi. Şimdi sevebilirim.Hesabımdan çıkar mısın lütfen, bu kadar ortak düşünmemiz normal değil çünkü
Madem öyle yapacaktın neden iki takım kuruyorsun tek adada topla tüm yarışmacıları dök bireysele birbirleriyle kapışsınlar.Bu konuda sana katılıyorum dostum.
Acun 3 yıldır bir gazla geliyor sonra takımları karıştırıp kendince çözüm bulmaya çalışıyor.
Tüm büyüyü bozuyor.
Ben de sana birilerini hata yapsa bile her konuda savunmamak gerektiğini öneriyorum abla çünkü genel olarak çoğu konuda yanlış olsa bile savunuyorsun. Mesela Sefirin Kızı konusunda da sana yazmıştım ama sen sevdiğin için bir sürü şey söyleyip savunmuştun. Ayrıca niye sadece ''uyuduğu'' kısma odaklandın ben orada iki farklı örnek daha verdim?Gözü açıkmıydı daha dikkatli bakmanı öneriyorum özgür
Altını çizerek yazıyorum; Yunus Emre gönüllürde pskolojik olarak rahat değildi. Şimdi kafası rahat bir ortama gitti. Performansını yükseltirse işler değişir.
Ama şuan ki ilk durum gönüllülerin erkekleri ciddi güçlendi.
Ben de sana birilerini hata yapsa bile her konuda savunmamak gerektiğini öneriyorum abla çünkü genel olarak çoğu konuda yanlış olsa bile savunuyorsun. Mesela Sefirin Kızı konusunda da sana yazmıştım ama sen sevdiğin için bir sürü şey söyleyip savunmuştun. Ayrıca niye sadece ''uyuduğu'' kısma odaklandın ben orada iki farklı örnek daha verdim?
Ben de sana birilerini hata yapsa bile her konuda savunmamak gerektiğini öneriyorum abla çünkü genel olarak çoğu konuda yanlış olsa bile savunuyorsun. Mesela Sefirin Kızı konusunda da sana yazmıştım ama sen sevdiğin için bir sürü şey söyleyip savunmuştun. Ayrıca niye sadece ''uyuduğu'' kısma odaklandın ben orada iki farklı örnek daha verdim?
Sema şuan benim dilimden konuşuyorAltını çizerek yazıyorum; Yunus Emre gönüllürde pskolojik olarak rahat değildi. Şimdi kafası rahat bir ortama gitti. Performansını yükseltirse işler değişir.
Bence şimdi işi daha zor. Çünkü zaten bir takımda uyum sorunu yaşadı, bunu kendisi de söylüyor. Şimdi takımlar dengelensin diye kurban olarak seçiliyor ve karşı tarafta istenilmeyeceğini biliyor. Ezgi'nin de dediği gibi barınamaz o takımda.Altını çizerek yazıyorum; Yunus Emre gönüllürde pskolojik olarak rahat değildi. Şimdi kafası rahat bir ortama gitti. Performansını yükseltirse işler değişir.
Berkan'ı onlardan ayrı tutuyordum zaten ama ünlüler takımında olunca bir yere kadar destekleyebiliyor insan. Şimdi yerini bulduğuna göre rahat rahat destekleyebiliriz artıkÇıkışı nerde bu sitenin aloo. Berkan'ı son zamanlarda sever gibi olmuştum ama o iticlerle beraber olması engeldi. Şimdi sevebilirim.
Ben uyuduğunu konuşmuyordum. Genel olarak Barış'tan son zamanlarda soğuduğumu ve gerçekten mağduru oynadığını fark ettiğimi söylüyorum. Başlarda sevdim ama işin altını biraz araştırınca Yusuf'un izinden gittiğini görüyorum mesela. Yani ben genel konuşurken sen beni alıntılayıp uyku meselesini açtın benim derdim uyuması ya da uyanık olması değil.Dizi farklı bunu farklı neyi doğru görüyorsam onu savunuyorum gördüğüme göre barış orda uyuyordu onu söylemeye çalışıyorum şuan uyuduğunu konuşuyoruz da ondan..