hayret bi şey
Emekli
Ağzın bal yesinBarış Mataranın Evrime çarptığını görmediği gibi berkanıda görmemişdir..
şimdi öyle der hayranları
Ağzın bal yesinBarış Mataranın Evrime çarptığını görmediği gibi berkanıda görmemişdir..
Barış Mataranın Evrime çarptığını görmediği gibi berkanıda görmemişdir..
Ama bir dipnot: Yunus Emre ruhen rahatladı. Bu rahatlıkla oyunlara asılırsa süprizde olabilir.
İzleyip göreceğiz.
Ünlüler devam kendi adıma
Her sene aynı şey.Ulan biz sene başından beri ne seyrediyoruz."Esas Survivor şimdi başladı"mottosundan gına geldi.🤮 @The_Erinch @Hachiko @hayret bi şey @RevaN @MasacRE @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @eskici @Özgür @mesmeso61
Yooo bence çok mantıklı bir hamle Bütün takımları karman çorman etmeden tek değişiklikle olayı halletti Acun reisAcun yanlış yaptı
Bu konuda sana katılıyorum dostum.Ulan biz sene başından beri ne seyrediyoruz."Esas Survivor şimdi başladı"mottosundan gına geldi.🤮 @The_Erinch @Hachiko @hayret bi şey @RevaN @MasacRE @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @eskici @Özgür @mesmeso61
Uyumuyor, uyuyor gibi yapıyor@MasacRE neye olmamış attın uyuyordu yalanmı söylüyorum
Uyumuyor, uyuyor gibi yapıyor
Barış Mataranın Evrime çarptığını görmediği gibi berkanıda görmemişdir..
Barış’ı çok sevmesem de bir yere kadar savundum da bu kadarı da normal değil artık. Neyse istediğim kişi de geldi zaten gönüllülere, bundan sonra favorilerim kızlardan Nisa, erkeklerden Berkan artıkBarış yine pislik yapmaya devam ediyor
Berkan Gönüllülere, Yunus Emre ünlülere.Ne oldu ya? Kim nereye geçti? İzleyemedim.
Sen ben misin.Barış’ı çok sevmesem de bir yere kadar savundum da bu kadarı da normal değil artık. Neyse istediğim kişi de geldi zaten gönüllülere, bundan sonra favorilerim kızlardan Nisa, erkeklerden Berkan artık
Bence de pes abla, o yüzden olmamış attım zaten sanaUyuyor gibimi yapıyor e pes yani başka bişi demiyorum