Şimdi, kendin istedin bunu; ilk olarak ''tazıcan'ı önemsemeyin bu kadar.'' demek ''tazıcan'ın açtığı diğer üyelikleri de boşverin.'' demek. Bu da senin bu kadar yorumuna çakışıyor. İyi niyetliyim bugün. Dahasını da anlattırıp rezil ettirme kendini.oradaki mesajımda tazıcanın önemseye gerek yok banlansın demek istedim sen ne diyorsun ben ne diyorum git işine........
the killing anlamak güç hergün benim yorumlardan başka birşeyler çıkarıyor ve hatta her saaat bıktım artık ben bundan zaten tazıcan için değil onun yani the killingin kendi kendine birşey çıkarıyor benim cümlelerimden onun için tartışıyorum bu bir değil iki değil usandırdı beni artık.............Tartışmaya gerek yok hemde tazican için.
Çok korktum abi, döver misin yoksa? 😉düşünme özürlümüsün sen birader beni burada delirtecekmisin lan git işine sen benim cümlenden biraz sonra kıyamet kopacak diye anlam çıkarmazsan saçmam yani...
tazıcanı siteden atmak lazım böyle gibileri dedim ben ondan önemsemeye gerek yok dedim..........
ve ayrıca ben senin dediğin gibi olsada benim yorum yapmamı engellemez bir daha bana saçma sorular sormaya devam edersen ben tazıcan gibiyim de değilim direk benden en ağır hakerete yiyip sonra bende banlanır arkama dönmeden çeker giderim benimle konuşurken alaycı bir dille konuşmuyacaksın......
Öyle Bir Geçer Zaman Ki 2011' damgasını vurduğu için oyum ona.