2011 En Favori Dizi 2011 Büyük Final: Geniş Aile vs Öyle Bir Geçer Zaman Ki

En Favori 2011 birincisi hangisi olsun ?

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oradaki mesajımda tazıcanın önemseye gerek yok banlansın demek istedim sen ne diyorsun ben ne diyorum git işine........

Tartışmaya gerek yok hemde tazican için.

oradaki mesajımda tazıcanın önemseye gerek yok banlansın demek istedim sen ne diyorsun ben ne diyorum git işine........
Şimdi, kendin istedin bunu; ilk olarak ''tazıcan'ı önemsemeyin bu kadar.'' demek ''tazıcan'ın açtığı diğer üyelikleri de boşverin.'' demek. Bu da senin bu kadar yorumuna çakışıyor. :) İyi niyetliyim bugün. Dahasını da anlattırıp rezil ettirme kendini. :)

düşünme özürlümüsün sen birader beni burada delirtecekmisin lan git işine sen benim cümlenden biraz sonra kıyamet kopacak diye anlam çıkarmazsan saçmam yani...
tazıcanı siteden atmak lazım böyle gibileri dedim ben ondan önemsemeye gerek yok dedim..........
ve ayrıca ben senin dediğin gibi olsada benim yorum yapmamı engellemez bir daha bana saçma sorular sormaya devam edersen ben tazıcan gibiyim de değilim direk benden en ağır hakerete yiyip sonra bende banlanır arkama dönmeden çeker giderim benimle konuşurken alaycı bir dille konuşmuyacaksın......

Tartışmaya gerek yok hemde tazican için.
the killing anlamak güç hergün benim yorumlardan başka birşeyler çıkarıyor ve hatta her saaat bıktım artık ben bundan zaten tazıcan için değil onun yani the killingin kendi kendine birşey çıkarıyor benim cümlelerimden onun için tartışıyorum bu bir değil iki değil usandırdı beni artık.............

düşünme özürlümüsün sen birader beni burada delirtecekmisin lan git işine sen benim cümlenden biraz sonra kıyamet kopacak diye anlam çıkarmazsan saçmam yani...
tazıcanı siteden atmak lazım böyle gibileri dedim ben ondan önemsemeye gerek yok dedim..........
ve ayrıca ben senin dediğin gibi olsada benim yorum yapmamı engellemez bir daha bana saçma sorular sormaya devam edersen ben tazıcan gibiyim de değilim direk benden en ağır hakerete yiyip sonra bende banlanır arkama dönmeden çeker giderim benimle konuşurken alaycı bir dille konuşmuyacaksın......
Çok korktum abi, döver misin yoksa? 😉

Lan Bas git................
bak son kez uyarıyorum ikimizde bu gidişle banlanacağız..................

Alemto haklı siz böyle devam ederseniz banlanirsiniz.

Geniş aile kazanırsa 2 sene üst üste kazanmış olacak.Ayrıca geçen sene flaş işlerden biri olan ezel ile yarışmişti bu sene de flash iş olan öyle bir geçer zamanki ile yarışti hadi geniş aile az kaldı.

Evet 2 sene üst üste geniş aile kazandı yaşasın.

bildiğim kadarıyla bu yarışma 2 kez yapıldı ve bu sene 3.sü yapılacak 2 senedir geniş aile kazanıyor bakalım bu sene kim kazanıcak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd