TVen Bu Şarkı Benim 2020 6.Hafta Sonuçlar (Anket Oylaması)

7.Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,796
Puanı
710
1586884313324.png

Haftanın Sonuçları

1) Model - Değmesin Ellerimiz 243 +3
2) Sıla - Yan Benimle 233 +2
3) Gülşen - Yatcaz Kalkcaz Ordayım 229 +1

4) Gülşen - Bangır Bangır 206
5) Gülben Oğuzhan Koç - Aşkla Aynı Değil 204
6) Simge - Yankı 201
7) Tarkan - Yolla 200
8) Ayşegül Aldinç Gökhan Türkmen - Durum Leyla 198
8) Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan 198
10) Mabel Matiz - Gel 196
11) Mabel Matiz - Öyle Kolaysa 191

12) Mustafa Sandal - Tesir Altında 176 ELENDİ

@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @xdragxx @Felon

Son düzenleme:
Konseptleri özellikle sectim, en azindan gectigimiz iki hafta disinda biraz daha farkli müzik türleri dinlemek adina bu secenekleri sunmak en mantiklisiydi. Umarim memnun kalmissinizdir. :D

Herkese başarılar. :Z

2000'ler Yabancı Pop dedim çünkü diğer kategoriler rezalet. :A

İspanyolca şarkılar dedim. Luis Fonsi, Shakira, Enrique Iglesias falan dinleyelim yaa. En efsane şarkılar İngilizceden sonra bence İspanyolcada. Destek olalım :Z

Bence finale yaklaşırken bu tarz farklı kategoriler olmalı yani yarışmacı sayısı azaldığında. Final dahil son birkaç hafta mesela ama şimdi değil. :A
Bu yarismadaki amac bütün müzik türlerini olabildigince dinlemek ama. 4 haftadir yerli sarkilar dinliyoruz, biraz degisik müzik türlerini dinlemek lazim ki Rap, Ispanyolca Sarkilar cok bilindik zaten. Son secenek zaten en basiti. :D

Konsept önerilerin varsa özelden bekliyoruz. :A

Bu yarismadaki amac bütün müzik türlerini olabildigince dinlemek ama. 4 haftadir yerli sarkilar dinliyoruz, biraz degisik müzik türlerini dinlemek lazim ki Rap, Ispanyolca Sarkilar cok bilindik zaten. Son secenek zaten en basiti. :D

Konsept önerilerin varsa özelden bekliyoruz. :A
Yabancı pop da çok farklı değil aslında ama bu seçenekler arasında en mantıklısı o. Hem yerlilerden sonra yine değişik olur işte. :A

Aklımda birkaç tane şey var yazayım sana. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961