iptal edecekler sezonu trabzonspor ne zaman şampiyonluğa oynasa türkiye sarsılıyor galatasarayda kadıköyde feneri yenince olaylar oluyorSanırım diziler gibi maçlarda yok en çok maçların olmadına sevindim
Trabzon şampiyonmu oluyoriptal edecekler sezonu trabzonspor ne zaman şampiyonluğa oynasa türkiye sarsılıyor galatasarayda kadıköyde feneri yenince olaylar oluyor
lider trabzonspor 2 başakşehir 3 galatasaray 4 sivas 5 beşiktaş 6 Alanya 7 fenerbahçe @Çiğdem
belirsiz puanlar eşit 1 ve 2 nin @ÇiğdemTrabzon şampiyonmu oluyor
Şükretmeli virüse
Hahah bencede sen ne yaptınıda bilmiyorsundur kesinReyiz bana da sinir olmuş galiba
Bilmiyorum zaten reyiz bir şey söylemedi banaHahah bencede sen ne yaptınıda bilmiyorsundur kesin
irlandada çıldırttılar o hakem hataları neydi ben türkiyeye geldim lig ertelendi @eskiciBu sene de olmadı reyiz yapacak bir şey yok
Olan oldu reyiz boşverirlandada çıldırttılar o hakem hataları neydi ben türkiyeye geldim lig ertelendi @eskici
irlandada çıldırttılar o hakem hataları neydi ben türkiyeye geldim lig ertelendi @eskici
Aaa virüs sayesinde pompy erken döndüOlan oldu reyiz boşver
serhatı futbol federasyon başkanı yaptım @Çiğdem sen yoktenAaa virüs sayesinde pompy erken döndü