iptal edecekler sezonu trabzonspor ne zaman şampiyonluğa oynasa türkiye sarsılıyor galatasarayda kadıköyde feneri yenince olaylar oluyorSanırım diziler gibi maçlarda yok en çok maçların olmadına sevindim![]()
Trabzon şampiyonmu oluyoriptal edecekler sezonu trabzonspor ne zaman şampiyonluğa oynasa türkiye sarsılıyor galatasarayda kadıköyde feneri yenince olaylar oluyor
lider trabzonspor 2 başakşehir 3 galatasaray 4 sivas 5 beşiktaş 6 Alanya 7 fenerbahçe @Çiğdem
belirsiz puanlar eşit 1 ve 2 nin @ÇiğdemTrabzon şampiyonmu oluyor![]()
Şükretmeli virüse
Hahah bencede sen ne yaptınıda bilmiyorsundur kesinReyiz bana da sinir olmuş galiba![]()
Bilmiyorum zaten reyiz bir şey söylemedi banaHahah bencede sen ne yaptınıda bilmiyorsundur kesin![]()
![]()
![]()
irlandada çıldırttılar o hakem hataları neydi ben türkiyeye geldim lig ertelendi @eskiciBu sene de olmadı reyiz yapacak bir şey yok![]()
Olan oldu reyiz boşverirlandada çıldırttılar o hakem hataları neydi ben türkiyeye geldim lig ertelendi @eskici
irlandada çıldırttılar o hakem hataları neydi ben türkiyeye geldim lig ertelendi @eskici
Aaa virüs sayesinde pompy erken döndüOlan oldu reyiz boşver![]()
serhatı futbol federasyon başkanı yaptım @Çiğdem sen yoktenAaa virüs sayesinde pompy erken döndü![]()