@Forumdash ın bana ilgi duyduğu doğru da diğer dediklerini bilmemKız bunlar erkeklere de ilgi duymuyor ki @kerem @Harunnn60 a, @Forumdash da @serhatt a ilgi duyuyor serhat la harunla erkek demek erkeklere hakarettir be
@Forumdash ın bana ilgi duyduğu doğru da diğer dediklerini bilmemKız bunlar erkeklere de ilgi duymuyor ki @kerem @Harunnn60 a, @Forumdash da @serhatt a ilgi duyuyor serhat la harunla erkek demek erkeklere hakarettir be
@Emre Ozansoy @Hachiko @vadikızı @MasacRE @eskici @Bully @Maskeli Fedai @dreamy
12.61
Tozunu almışız tüm kategorilerin bu akşam 15 görür müyüz
Asıl gençlerin izlemesini gerçekten istiyorum o diziyi ama Avrupa Yakası gibi benzerleri daha ağır basıyor gençlere malesef. Zamanında izliyerek ben o tadı tattım. Çok mutluyum o yüzden. Değil mi @Ahmed ?@The_Erinch Yedi Numara A/B'de 16. olmuş, 10 share almış.
@Emre Ozansoy @Hachiko @vadikızı @MasacRE @eskici @Bully @Maskeli Fedai @dreamy
12.61
Tozunu almışız tüm kategorilerin bu akşam 15 görür müyüz
Bu bölüm 15 alıyoruz hayırlısıyla Yaratalım sinerjimiziCoşmaya devam canlar
@Emre Ozansoy @The_Erinch @vadikızı @MasacRE @eskici @Bully @Maskeli Fedai @dreamy
Netflix hayat kurtarıyorBu durum ne kadar sürücek acaba @mrt-06 @Forumdash @serhatt @xemrexxx
Ayy bari şu sürecte güzel yabancı filmler koysalar televizyonu açmıyoruz bile
Yaratalım sinerjimizi
He şöyleeee Boss.. birazda Survivor için sinerjiBu bölüm 15 alıyoruz hayırlısıyla Yaratalım sinerjimizi
GS mi o da nedir Survivor'da mı oynuyor kendileriGs’miz için kullandığımız taktiğimizi Acun reis ve yarışması için kullanmaya başlamışlar... 😱 @Maskeli Fedai
İzleyin o diziyi... sahip çıkınTRT nostalji kuşağı (özellikle 7 Numara) iyi başlamış. Korona bittikten sonra da devam ettirilebilir aslında.
MD tekrarıyla bile düşman çatlatıyor.
Tabii ki abi Akşamı iple çekiyoruzHe şöyleeee Boss.. birazda Survivor için sinerji
GS mi o da nedir Survivor'da mı oynuyor kendileri
Akşam birleşme partimize bekliyoruz seni de Enes'im