Göksel'e bu forumda risk denmez bence hiçbir zaman.
Bence seçme, çok daha iyi şarkılar var seçilebilecekÜste baksana bir şarkı daha koydum onu mu seçsem acaba.
Karıştırmasana benim oyları bölmesin.@dreamy pembe mezarlık var sende onu seç modelden
Tarkan şarkısıyla elenme potasına giren birine bunu deme. Ben de Yalnız Kuş'u çok seviyorum ama Musti stratejik olarak daha doğru olacak galiba.Göksel'e bu forumda risk denmez bence hiçbir zaman.
Şahsen Tesir Altında'yı daha çok seviyorum. Bu da bir not.
Karıştırmasana benim oyları bölmesin.
Yok “Miş Miş”in çok antisi çıkar şimdiMiş miş daha iyi
Evet Gülşen'in. O yüzden macera aramamak daha iyi olacak.Bu şarkı kimin biliyor musun
Eda'nın olduğu kısımları da atarlarsa tam puan benden hadi bakalımOlmadı. Durum Leyla olmalıydı
Durum Leyla diyene 12 puan yani tam puan
Değiştirmeyeyim dimi.Aklımda olan diğer 2-3 şarkıdan biriydi. Tam puan ihtimali yüksek.
Sıla var Sıla .ss@MayısKralı ben juri bölümünden çıkmak istiyorum oy kullanmayacağım finalde kullanabilirim.
Zaten tüm yarışmacılar Sıla seçse bile geriye Sıla kalıyordu bu hafta.Bu sefer kendimi buldum
Eda'nın olduğu kısımları da atarlarsa tam puan benden hadi bakalım
Bence hayır. Forum da Simge seviyor zaten ama sen bilirsin tabii yine.Değiştirmeyeyim dimi.
Tabiki Sıla kalacak Bir de laf sokuyor sinsiZaten tüm yarışmacılar Sıla seçse bile geriye Sıla kalıyordu bu hafta.