TVen Bu Şarkı Benim 2020 6.Hafta Oylama Basladı

Benim anladığım çeyrek finale kalan şarkılar seçilebiliyor, yani çeyrek finalde elenen :D

Değmesin Ellerimiz yarışmayı kazanmış, Durum Leyla da yarı finale çıkmış yani bu 2 şarkının seçilememesi gerekiyor :D
Çok yanlış anlamışsın. :D Kazanan, çeyrek finale de kalmıştır. :Z

Keşke yeni üyeler için o dönemin çeyrek finale kalmış şarkılarını yazsaydınız.

Ben gene kendi zevkime göre;; o dönemde çeyrek finale kalma başarısı göstermesini görmeyerek;; oy vereceğim.

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
Benim anladığım çeyrek finale kalan şarkılar seçilebiliyor, yani çeyrek finalde elenen :D

Değmesin Ellerimiz yarışmayı kazanmış, Durum Leyla da yarı finale çıkmış yani bu 2 şarkının seçilememesi gerekiyor :D
İyi de yarı final ve finaldekiler de çeyrek finale kapsıyor sonuçta kalmışlar ki kazanmışlar. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully

Ben de böyle düşünürek Değmesin Ellerimiz’i seçmiştim sildim mesajı. :(

• Güldürdün
  • Üzücü
Reactions: Bully and bazinga
Keşke yeni üyeler için o dönemin çeyrek finale kalmış şarkılarını yazsaydınız.

Ben gene kendi zevkime göre;; o dönemde çeyrek finale kalma başarısı göstermesini görmeyerek;; oy vereceğim.

Şu bölümde sabit konu halinde 8 yıllık arşiv mevcut. :)

• Beğendim
Reactions: The_Erinch

Çeyrek finalde yarısı olan finalde de yarışmış oluyor. Biz sadece finalist demedik çünkü seçenek az olurdu o yüzden çeyrekte ve sonrasında yarışmış olan herkes dahil.:A

• Beğendim
Reactions: Bully
Ben bilmiyordum şimdi şarkı seçimi olduğunu. 😱
Şarkılara bakmam lazım. 😱

• Beğendim
Reactions: S.G.A.T.
Forumun en favori şarkı yarışmalarında çeyrek finale kalan şarkıların en az yarısı Sıla'dır. Hâlâ kimsenin Sıla seçmemiş olması şaşırtıcı :A