Hiç demeti çekemezdim vlla mezarıma geri kaçardım iyi elenmişsinBu yorumlarınızı şampiyon olduğum zaman gün yuzune tekrar çıkarıcam.
Hiç demeti çekemezdim vlla mezarıma geri kaçardım iyi elenmişsinBu yorumlarınızı şampiyon olduğum zaman gün yuzune tekrar çıkarıcam.
Tek basına orda kalma bir tarafı seçOy değiştir dedin ya
Hee Ona katılmayanlar da utansın
Dua et yine isveç müziği Alman rap konulmamış Dua demişken , o seçenekler Dua Lipa için konulmuştu ama 4. seçenek Romanlar müzigiydi ve liderdi ama iptal edildi, bir daha roman zor seçilir ve bence çok eğlenceki olabilirdi o konsept😊Kategoriler seçilirken çoğulcul bakılmalı, hadi Oscar oldu Grammy yerine atıyorum yeşilçam müzikleri olsun ne biliyim türkülerimiz olsun ne biliyim 2000 - 2005 arası pop şarkıları olsun.. Cidden bu şekilde olması şahsi fikrim, yarışmanın yarış zevkini düşürüyor..
@mrt-06 Bir yere gidemez zatende Takdirlik iş yaptın tabi
Şu an yumuşacık oldum.
İmzamı atıyorum canım..Ben yabancı ağırlıklı dinlesem de ilk günden beri o şekildr kategorilere oy vermedim. Bana da çok sıkıcı geliyor Oscar falan. Daha herkese hitap eden ve yarış durumunu artıran haftaları seviyorum. 80ler haftasının havası mesela hiç olmadı daha sonra.
...Hiç demeti çekemezdim vlla mezarıma geri kaçardım iyi elenmişsin
Evet düşününce ne güzel kategoriler var.Yeşilçam şarkıları yapmıstık yine olabilir ve 90lar pop 2000ler pop gibi evet sonra rock türk şarkılar arabesk türk şarkılar yanı kral tv eskiden bir sürü dal üretiyordu çok var
Ölüyor muyum@mrt-06 'sız olmaz. Yarışmadan çekilirim lafını duyunca hemen değiştirdim.
Ölüyor muyum
büyük bomba patlattı geçen hafta @sokak sanati @Çiğdem @mrt-06 kendini tecrübeli üyeye çevirdi nerdeyse eleniyordu @ÇiğdemNoldu cnm 😱 😱 😱
94-2005 arasına baktımızda dünya kadar kategori var cnm kral tv ödüllerinde ve pop şarkılara 40 dakıka sonra falan sıra geliyor tabi 2010larda tamamen popa odaklı olarak sanılmaya baslandı şarkılar Rap çıktı en nefret ettim şeyEvet düşününce ne güzel kategoriler var.
Türk grup şarkıları yapalım. Athena, Duman, Mor ve Ötesi, maNga o kadar grup var ki @sokak sanati
Çok güçlü rakibi vardı ama. Bu hafta şıklarda olsaydı şansı vardı.Geçen hafta şıklarda vardı zaten.
@mrt-06 mı 😱 Sen en iyisi sunucu ol ben yerine yarısırım @sokak sanatibüyük bomba patlattı geçen hafta @sokak sanati @Çiğdem @mrt-06 kendini tecrübeli üyeye çevirdi nerdeyse eleniyordu @Çiğdem