Benim yabancılardan sıkıntım yok sizin kadar destekçiyim ama film etkinliğimi burası sen müzik bilen birisin @kerem ve @MayısKralı a uyma @Forumdash Götür şunları film izlettirmeye @BullyBir hafta yerli bir hafta yabancı şeklinde gidiyoruz
Benim yabancılardan sıkıntım yok sizin kadar destekçiyim ama film etkinliğimi burası sen müzik bilen birisin @kerem ve @MayısKralı a uyma @Forumdash Götür şunları film izlettirmeye @BullyBir hafta yerli bir hafta yabancı şeklinde gidiyoruz
İnşallah bu hafta ara puan durumlarını açıklar @MayısKralı@MayısKralı da sunmak istiyordu, o yüzden bu haftayi ona devrettik. Ondan sonra finale kadar ben sunacagim zaten.
Cok mu özlendim yoksa? @Çiğdem @sokak sanati @Aserat @Ahmed @xemrexxx @Ahmed @dreamy
Hahahaha Alemsin cadıcımHaklısın @bazinga yıktıklarını tamir etmek ömrünü alır
Ben de diyorum Grammy olsun bol bol gösteri izleyelim ama yok dinlemıyorlar. İlla sakalımı mı göstereyım @sokak sanatiBenim yabancılardan sıkıntım yok sizin kadar destekçiyim ama film etkinliğimi burası sen müzik bilen birisin @kerem ve @MayısKralı a uyma @Forumdash Götür şunları film izlettirmeye @Bully
Okadar single çıkardık sana @xemrexxx @kerem @sokak sanati @Maskeli Fedai @Aserat @eskici @Bully @YiğittBen bir markayım Patentim Çiko'da @kerem @sokak sanati
Hakkını yiyemem sayende şöhret oldum ablamOkadar single çıkardık sana @xemrexxx @kerem @sokak sanati @Maskeli Fedai @Aserat @eskici @Bully @Yiğitt
Efsane @serhattOkadar single çıkardık sana @xemrexxx @kerem @sokak sanati @Maskeli Fedai @Aserat @eskici @Bully @Yiğitt
Senin torunun başarılı gitti kaç vermiştin @dreamy teoyaBen de diyorum Grammy olsun bol bol gösteri izleyelim ama yok dinlemıyorlar. İlla sakalımı mı göstereyım @sokak sanati
Mersi ağam @Çiğdem
9 vermişim Ama öncesinde iyi bi azarlamiştim @sokak sanati ylaSenin torunun başarılı gitti kaç vermiştin @dreamy teoya
Anket yarına bitiyormuş zaten kazandınız da@Billy Kane harikasın
@Forumdash @Silinmiş Üye ankette oy değiştirme seçeneğini kapatıyorum. Emin misiniz
Ben destekleyecegim onu mutlaka.
Muhalifligim tuttu.
Bomba atmasın kafanaOndan çaldım