TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 5. Hafta (Sonuçlar)

6. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Oscar'a Aday Olan Film Şarkıları

Oy: 14 43.8%
  • Grammy Ödüllüne Aday Olmuş Şarkılar

Oy: 1 3.1%
  • En Favori Şarkı Yarışmasında Çeyrek Finale Kalmış Yerli-Yabancı Şarkılar

Oy: 17 53.1%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
İyi puan veren herkese teşekkürler. Bu hafta son sıralarda olacağımı az çok tahmin ediyordum. Çünkü forum risk alana acımıyor. Garanti seçimlere her zaman yüksek puanlar geliyor...

Şarkım geçen yıl dünyada en çok dinlenen şarkılardan biriydi ve gerçekten sevdiğim bir şarkıyla yarışmak istedim. Daha önce yarıştığım, ya da çok klişeleşmeye başlayan isimlerle yarışmak istemedim.
@MayısKralı dısında kimse aklıma gelmemişti :A :A :A @xBUGRAx @xemrexxx @sokak sanati @Forumdash @Bully @Ahmed

Sen de keşke daha bilinen sanatçıların olduğu bir parçayı seçseydin.. Bu Şarkı Benim'de popülere oynamak gerekiyor.

Yazık oldu tabii, ölene kadar dinlemeye devam edeceğim bu parçayı :D
Benim hatam aslında forum düşük oy kullanacağını hesaplayamadım.bende daha fazla dinleyeceğim şarkıyı düşük oylayanların inatlarına :D

Kenan bir tek orayı söylüyor başka recap koyamazdım ki. Ben de Sıla'lı kısımları daha çok seviyorum ama yapacak bir şey yok. Yakışmadı.. :A @yigit_00
Yav ben recap'ten dinlemedim zaten tüm şarkıları baştan sona dinledim ama Kenan Doğulu'yu güzelim şarkıyı mahvettiği için kınıyorum burdan.. :A

@yigit_00 kanka dedim bağrıma bastım, 3 puan ne...
Ama şarkı çok düz gidiyordu dinlerken, sıkıldım ne yapayım :(

Hakiki yiğit @yigit_00 dır @Yiğitt falan balon :A
Teşekkürler yav biliyoruz puan vermeyi falan tabii :A :A