Hele benim yanı forumda aylar sonra şuan ilk eğlenmemiz @sokak sanati sayesinde
Burcuyu görünce @Turkuazz dısında kimse aklıma gelmemişti gerçi @denizz19 da iyi gitmedi ama elenmedi en azından Emeklerine sağlık bana çok iyi geldiElenen @Turkuazz oldu. Geçmiş olsun. Keşke benim dediğim şarkıyı seçseydin.
@xBUGRAx @Ahmed @Aserat Tebrikler.
Haftaya @MayısKralı Sunacak. Kendisine başarılar diliyorum. Herkese bol şans
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @xdragxx @Felon
Benden Sıla, Sezen Aksu, Tarkan falan seçmemi beklemeyin. Ama evet biraz daha az riskli şarkılar seçeceğim sanırım.Bundan sonra risk alma çünkü azaldı baya isim. Bu yarışmada bari final gör @dreamy dünkü bebe o bile şampiyon olmuş
Daha Burcu seçme sende ters etki yaptıBu haftayı kıl payı yırttık
Aynen canımHele benim yanı forumda aylar sonra şuan ilk eğlenmemiz @sokak sanati sayesinde
Final puanı alanlara tebrikler..herkese başarılar diliyorum. Buraya kadarmış
Benden Sıla, Sezen Aksu, Tarkan falan seçmemi beklemeyin. Ama evet biraz daha az riskli şarkılar seçeceğim sanırım.
Haklısın.çok kararsız kalmıştım ama forumun bu şarkıya bu kadar düşük oylar kullanacağını anlayamamışım.benim hatam. Sen haklı çıktın.Jüri olarak devam edersin artık. Keşke dediğim şarkıları seçseydin.
Sen de keşke daha bilinen sanatçıların olduğu bir parçayı seçseydin.. Bu Şarkı Benim'de popülere oynamak gerekiyor.Yarıştığım yarışmalarda daha önce elendiğimde oylara asla yorum yapmadım ama bu kez haksızlığa uğradığımı düşünüyorum sırf yeni isimler diye forum düşük oy kullandı
Kes..Hayır yani @Maskeli Fedai tek başına 1 adam etmiyor niye 2 kere saydım onu da anlamadım @Bully
Ve eğlenceli sunumuyla ve ortalığı karıştırarak programa reyting katan @sokak sanati teşekkürler