TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 5. Hafta (Sonuçlar)

6. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Oscar'a Aday Olan Film Şarkıları

Oy: 14 43.8%
  • Grammy Ödüllüne Aday Olmuş Şarkılar

Oy: 1 3.1%
  • En Favori Şarkı Yarışmasında Çeyrek Finale Kalmış Yerli-Yabancı Şarkılar

Oy: 17 53.1%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Ben bu kadar kolay elenmem :A

@Turkuazz açıkçası şarkın çok iyiydi aslında ama ben tahmin etmiştim elenevileceğini çünkü sevmiyor forum bu tarz şarkıları nedense.
Şimdiye kadar elendiğimde hiç yorum yapmamıştım forum oylarına ama ilk defa haksızlık yapıldığını düşünüyorum

• Beğendim
Reactions: denizz19
Bacılarımla kutlama yapıyoruz. :Z @xBUGRAx @Aserat

maxresdefault (1).jpg

İyi puan veren herkese teşekkürler. Bu hafta son sıralarda olacağımı az çok tahmin ediyordum. Çünkü forum risk alana acımıyor. Garanti seçimlere her zaman yüksek puanlar geliyor...

Şarkım geçen yıl dünyada en çok dinlenen şarkılardan biriydi ve gerçekten sevdiğim bir şarkıyla yarışmak istedim. Daha önce yarıştığım, ya da çok klişeleşmeye başlayan isimlerle yarışmak istemedim.

İyi puan veren herkese teşekkürler. Bu hafta son sıralarda olacağımı az çok tahmin ediyordum. Çünkü forum risk alana acımıyor. Garanti seçimlere her zaman yüksek puanlar geliyor...

Şarkım geçen yıl dünyada en çok dinlenen şarkılardan biriydi ve gerçekten sevdiğim bir şarkıyla yarışmak istedim. Daha önce yarıştığım, ya da çok klişeleşmeye başlayan isimlerle yarışmak istemedim.

Bundan sonra risk alma çünkü azaldı baya isim. Bu yarışmada bari final gör:A @dreamy dünkü bebe o bile şampiyon olmuş :A

İlk üçümdekiler final puanını kapmış :A Tebrikler :Z @Ahmed @xBUGRAx @Aserat

@Turkuazz geçmiş olsun, bence hak etmiyordun elenmeyi. :( Bilal ve Tuğçe yeni isimler oldukları için bundan kaybettiler sanırım..

@sokak sanati emeklerine sağlık :D Harika iş çıkarttın :Z
Yarıştığım yarışmalarda daha önce elendiğimde oylara asla yorum yapmadım ama bu kez haksızlığa uğradığımı düşünüyorum sırf yeni isimler diye forum düşük oy kullandı

• Beğendim
Reactions: Bully

Forum İstatistikleri

Konular
172,189
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961