The_Erinch
Favori Üye
Sen böyle tuhaf yabancı seçmezdin birde aşka yürek gereğe tercih ettiğin şarkıNeyse ki rakibimden çok vermişsin.
Daha yüksek olabilirdide @Forumdash abicimden fazla işteAnalizine sağlık bacım. @Çiğdem
Bir iki sıra yukarı olabilirdi yukarı sıkısık olmasaydı ama yinede ortalama diyelimSon puanlar hiç iyi değil. Ayol kaç oy kaldı. @sokak sanati
1000 olmadı @sokak sanati
Ben yine yaparım
Uff @Maskeli Fedai 'nin oylarını 2 kere yazmışım. Onun sıkıntısını yaşadım.
Şimdiye kadar elendiğimde hiç yorum yapmamıştım forum oylarına ama ilk defa haksızlık yapıldığını düşünüyorumBen bu kadar kolay elenmem
@Turkuazz açıkçası şarkın çok iyiydi aslında ama ben tahmin etmiştim elenevileceğini çünkü sevmiyor forum bu tarz şarkıları nedense.
@xemrexxx Oldunu bilmiyordumAra verdiği için şaşırmış o
Sevindim ben de senin kadar Kırdın sonunda şeytanın bacağınıSonunda be sonunda. Attır göbecikleri. @Bully
Harika bir üçlü olduk tebrikler. @xBUGRAx @Ahmed
Ekli dosyayı görüntüle 78125
Geçmiş olsun. @Turkuazz
Hele benim yanı forumda aylar sonra şuan ilk eğlenmemiz @sokak sanati sayesindeTakılıyorum zaten ya Önemli olan beraber vakit geçirip eğlenmek tabii ki
Virüs döneminde herkes evde ya, katılım o yüzden yüksek zaten Rekor bu dönemde denenir
İyi puan veren herkese teşekkürler. Bu hafta son sıralarda olacağımı az çok tahmin ediyordum. Çünkü forum risk alana acımıyor. Garanti seçimlere her zaman yüksek puanlar geliyor...
Şarkım geçen yıl dünyada en çok dinlenen şarkılardan biriydi ve gerçekten sevdiğim bir şarkıyla yarışmak istedim. Daha önce yarıştığım, ya da çok klişeleşmeye başlayan isimlerle yarışmak istemedim.
Yarıştığım yarışmalarda daha önce elendiğimde oylara asla yorum yapmadım ama bu kez haksızlığa uğradığımı düşünüyorum sırf yeni isimler diye forum düşük oy kullandıİlk üçümdekiler final puanını kapmış Tebrikler @Ahmed @xBUGRAx @Aserat
@Turkuazz geçmiş olsun, bence hak etmiyordun elenmeyi. Bilal ve Tuğçe yeni isimler oldukları için bundan kaybettiler sanırım..
@sokak sanati emeklerine sağlık Harika iş çıkarttın
Hele ki 2 ve 3. haftalardaki skandallardan sonra. Geç olsun güç olmasın.Sevindim ben de senin kadar Kırdın sonunda şeytanın bacağını
Kenanı yanına almakla akıllık etmişsin yoksa sıla başka türlü çekilmez @denizz19 @Bully @xemrexxx @ForumdashBomba gibi döndün kraliçem harikasın. @Çiğdem