@Billy Kane Nerede sahiSerhat la @xBUGRAx zillileri @sokak sanati nın @Billy Kane in toto kaslarını gösterdiği fotolara kanıp bili bili dediler
@Billy Kane Nerede sahiSerhat la @xBUGRAx zillileri @sokak sanati nın @Billy Kane in toto kaslarını gösterdiği fotolara kanıp bili bili dediler
Korkumuz yok benden çok daha beter şarkılar var
Oyunun değerini artır benceGeçeceğiz inşallah Admin imkanlarımı da kullanacağım bunun için
Herkes beni taklit ediyor ama dediğin gibi Sıla benim kadınım benle bütünleşti@denizz19 musun sen ayoll sıla onda işe yarıyor
Yarışsan tahmin ettim şarkıyı alırdın sanırım şimdi baktımda @Yiğitt almısKontenjan dolduğu için yarışmaya katılamadım
Bazinga'nın Şarkısı çok iyiydi aslındaBir sana çok üzülüyorum birde @bazinga 'ya. Durumunuz hiç iyi değil.
Kocaya kaçtı@Billy Kane Nerede sahi
Jüri olarak o şarkıya tam puanı verdim umarım sen de iyi bir puan vermişsindirYarışsan tahmin ettim şarkıyı alırdın sanırım şimdi baktımda @Yiğitt almıs
Bazinga'nın Şarkısı çok iyiydi aslında
@Maskeli Fedai de sorun yok diyemiyorum tabi Kendini ben sanan birine daha düne kadar @xemrexxx @serhatt @xBUGRAx @Forumdash @kerem @sokak sanati @mrt-06
Ay sorma kabus gibiydi. Neyse ki çakmalardan kurtulduk. @Maskeli Fedai@Maskeli Fedai de sorun yok diyemiyorum tabi Kendini ben sanan birine daha düne kadar @xemrexxx @serhatt @xBUGRAx @Forumdash @kerem @sokak sanati @mrt-06
Cidden yapmayalım mı 100 sayfa Herkes elinden geldiği kadar saçmalasınSokak Sanati'nden Forum halkına şok tehdit:
'Konu 100 sayfa olmadan çıkanı öldürürüm'
Ekli dosyayı görüntüle 78088
Bos oy kullanmissin .ssGrammy'nin bi yeri şişmesin diye Grammy dedim
İyi fikirOyunun değerini artır bence
@Bully a tekmeyi atmıştıkÇıkmaz Sokaklar şarkısını sevdiğini duydum