- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Herkes son geceye bırakmış sonuçlar yarın dimi
Evet. Bu hafta süre uzun diye baskı yapmadım. @yigit_00 bu akşam oyla yarın seni bulamam
Ben de bu gece kullanırımEvet. Bu hafta süre uzun diye baskı yapmadım. @yigit_00 bu akşam oyla yarın seni bulamam
Bu gece atacam.
Çıkmaz Sokaklar seversin dimi
Manga senin tarzın değil bence.
Sen Manga mıydın ablam
Bu sene en çok dinlediğim şarkılardan birisini seçmişsin.
İltimas'ı seversin değil mi?Bu gece atacam.
Şarkılara baktım, birkaç şarkı dışında çok zayıf hafta olmuş.
Uzun bir analizden sonra oylarımı kullanıyorum@batuhankaralar seni unuttum sanma
Uzun bir analizden sonra oylarımı kullanıyorum
Birinci olamazsan dağıtıyor muyuz ortalığıİltimas'ı seversin değil mi?
Severim desem, @sokak sanati tüyo diye üstüme çullanır.İltimas'ı seversin değil mi?
Yerim seni, ben anlayacağımı anladım.Severim desem, @sokak sanati tüyo diye üstüme çullanır.
Modern pop benim tarzım zaten deyip politik cevap vereyim.
Yarın kullancağım bak sözEvet. Bu hafta süre uzun diye baskı yapmadım. @yigit_00 bu akşam oyla yarın seni bulamam
İlk 3'te olduğum için sıkıntı yok.@phoebebuffay 'in 2. Kez değiştirdiği oylama ile ilgili açıklaması. Her şey şeffaflık içinde ilerliyor @xBUGRAx @Yiğitt @dreamy @Ahmed Bakalım kimi harcadı. @bazinga @mrt-06 @denizz19
İlk 3 dışında hepsi sevdiğim ama çokta sevmediğim şarkılar olunca puanlamamdan hiç emin olamadım bu hafta
*****************'yı birkaç kez dinleyince daha hoş geldi kulağıma
Benim şarkı **** kısmına uyuyor. Eğer ilk üçte değilsem de yaklaşmışımdır inşallah.@phoebebuffay 'in 2. Kez değiştirdiği oylama ile ilgili açıklaması. Her şey şeffaflık içinde ilerliyor @xBUGRAx @Yiğitt @dreamy @Ahmed Bakalım kimi harcadı. @bazinga @mrt-06 @denizz19
İlk 3 dışında hepsi sevdiğim ama çokta sevmediğim şarkılar olunca puanlamamdan hiç emin olamadım bu hafta
*****************'yı birkaç kez dinleyince daha hoş geldi kulağıma
İlk 3'te olduğum için sıkıntı yok.