- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Kullandım.
Hikayesiz olmuş bu sefer. Yavan buldum oylarını
Kullandım.
Öyle sürekli denk gelmez o Her hafta yorumlu oy kullanmamHikayesiz olmuş bu sefer. Yavan buldum oylarını
yorum bana özel @sokak sanatiÖyle sürekli denk gelmez o Her hafta yorumlu oy kullanmam
Peki bu durum daha yeni jüri olmandan kaynaklı olmasın Geçer belki yorum hevesin zamanlayorum bana özel @sokak sanati
aslında evet... bu hafta daha az yaptımPeki bu durum daha yeni jüri olmandan kaynaklı olmasın Geçer belki yorum hevesin zamanla
Yoo ben her hafta özenle okuyorum tüm yorumlarını. Puanlarını takip etmeyi en sevdiğim jüri üyesisin şu an. (Yani bana verdiğin puanları tamamen soyutlayarak söylüyorum. )aslında evet... bu hafta daha az yaptım
hepsine yazasın geliyor ama sonra kuru kalabalık diyorum.
nasılsa insanlar sadece aldığı puana bakıp..iki kelime yazıp,emoji bırakıyor.
ekran doldurmanın manası yok.
Nezaket göstermişin.Yoo ben her hafta özenle okuyorum tüm yorumlarını. Puanlarını takip etmeyi en sevdiğim jüri üyesisin şu an. (Yani bana verdiğin puanları tamamen soyutlayarak söylüyorum. )
Bu arada şarkın hangisiydi ?Yoo ben her hafta özenle okuyorum tüm yorumlarını. Puanlarını takip etmeyi en sevdiğim jüri üyesisin şu an. (Yani bana verdiğin puanları tamamen soyutlayarak söylüyorum. )
Genel öyle evet ama illa ki o değerli yorumlarını da takip edenler vardır Bir de sonuçlar hızlı ilerlemek zorunda, yoksa herkes farkındadır o kaliteli yorumlarınınaslında evet... bu hafta daha az yaptım
hepsine yazasın geliyor ama sonra kuru kalabalık diyorum.
nasılsa insanlar sadece aldığı puana bakıp..iki kelime yazıp,emoji bırakıyor.
ekran doldurmanın manası yok.
yorum bana özel @sokak sanati
O zaman bu hafta soyutlaman gerekmez kendini 😉 😉 😉Senorita
Manga senin tarzın değil bence.
Sen Manga mıydın ablam
Sen Manga mıydın ablam
Bu sene en çok dinlediğim şarkılardan birisini seçmişsin.