Daha olamadım. Bakalım göreceğiz
2 sene olmuş ben de girmeyeli
Bizim gözümüzde her zaman doktordun sen ya. En zor kısmı başarmış birisin neticede.Daha olamadım. Bakalım göreceğiz
2 sene olmuş ben de girmeyeli
Ben de eskilerdenim ama senin bir alt nesilin sayılırım Hoşgeldin.
@Neferet (Doğan) çok güzel karşılamış.Senin de çok emeğin var dostum. Güzel zamanlardı.
https://fav10.net/forum/threads/tÜm-favoriforum-com-ailesine-merabalar.31040/
ilk konumu buldum
iyi gidiyor seneye intern olacaktım da, ne olur belli olmaz. devam böyle kafayı da topladım.Bizim gözümüzde her zaman doktordun sen ya. En zor kısmı başarmış birisin neticede.
Nasıl gidiyor, en son çok memnun değildin herhalde öğrencilik durumlarından? Kafanda başka bir şeyler mi var yoksa?
Sevindim, bekliyoruz iyi haberlerini. 👍iyi gidiyor seneye intern olacaktım da, ne olur belli olmaz. devam böyle kafayı da topladım.
Sen de girer girmez site adını yanlış yazmışsın.@Neferet "HOOP nereye geldiğine dikkat et!" ağır abi racon edası ile ayarı çekmişti.
Vay be yüzbinlerce kişiye reklamımızı yapmışsın, helal olsun.Kullanıcı adını hatırlıyorum ama tekrardan sana da selam olsun !
bu video hala aktif 300 bini geçmiş
Sizden çok sonraki nesilde üye olmuş olsam da zaman zaman 2010 öncesi konulara göz atmak forumdaki en büyük hobilerimden biri, çünkü o dönemin internet ve genel kültürünü yansıtıyor ve biraz da geçmişe özlem olunca... Dile kolay 10 seneden fazla zaman geçmiş, güzel zamanlardı sanırım senin için de. Tekrardan hoşgeldin diyelim o yüzden.
@*■-kЯΆĻεmci-■*
Hoşgeldiniz.
Geçerken uğradınız mı yoksa kalıcımısınız?
İsmim Zeynep 😊
Kullanıcı isminizi değiştirecekmisiniz? Etkinliklerle uğraşmaktayım Sizide etiketlerim ama bu şekilde zor (mobilim herzaman)Kalıcı olmak isterim şuan malum karantina,boş vakit çok Tim Cook sağolsun eviniz de oturun paranız hesabınıza yatacak dedi bir de bir kaç hediye yollamış apple tv den vakit çok
Bu benim için gerçekten zor ama yapmam gereken bir şey artık her haldeKullanıcı isminizi değiştirecekmisiniz? Etkinliklerle uğraşmaktayım Sizide etiketlerim ama bu şekilde zor (mobilim herzaman)
Oo müzik ilgi alanım bu zamana kadar kulaklık hiç çıkartmayan nesildeniz elhamdülillah beklerim davetlerinizi..Hoşgeldin. @*■-kЯΆĻεmci-■* Kalıcı olursan seni forumda ki aktivitelere davet ederiz istersen. Şarkı dinleyip puan veriyoruz. Senin içinde eğlenceli olur.
@bazinga 'ya yeni kullanıcı ismini bildirmen yeterli, bi de olmadı etiket gibi birşeyde bu kullanıcı ismini ayarlayabilir profilinde (emekli yazısı gibi yani) Hem sen hem de biz memnun oluruz bu durumdanBu benim için gerçekten zor ama yapmam gereken bir şey artık her halde
nasıl yapacağız bilmiyorum