Fragmanı şimdi izledim Acun çok şaşırmış bence Perviz eleniyor ki bu kadar çok şaşırıyor ya
Ben açıkçası Parviz giderse çok şaşırırım, en son SMS'i iyi gelmişti. Ama Sercan'ı pek sevmiyorum o yüzden onun gitmesini isterim.Elenen kişi şaşırtıcıymış, Perviz de elense Ezgi de elense şaşırtıcı olmaz. Keza Aşkım da öyle, bence Sercan ya da Elif gidecek öyle bir his var. @dreamy @vadikızı @Emre Ozansoy @The_Erinch @Hachiko
İkiside sms de ilk ikiye girde bana göre.Elenen kişi şaşırtıcıymış, Perviz de elense Ezgi de elense şaşırtıcı olmaz. Keza Aşkım da öyle, bence Sercan ya da Elif gidecek öyle bir his var. @dreamy @vadikızı @Emre Ozansoy @The_Erinch @Hachiko
Belki de iki kişi aynı sayıda oy almıştır.İkiside sms de ilk ikiye girde bana göre.
Kızların işi performans düşük diyerekden yazdılar.... Ama inşallah elenmeyecek. Acunun tepkisi çok değişik, ben aday olan 2 kişininde adaylığının düştüğüne inanıyorum.Parviz'i aday yapmışlar galiba bu ünlüler 😱 ilginç
Bakmadım fragmana, Tv izlemem bu gece kandilden dolayı. Yarın bakarım YouTube'den.Kızların işi performans düşük diyerekden yazdılar.... Ama inşallah elenmeyecek. Acunun tepkisi çok değişik, ben aday olan 2 kişininde adaylığının düştüğüne inanıyorum.
Elenen kişi şaşırtıcıymış, Perviz de elense Ezgi de elense şaşırtıcı olmaz. Keza Aşkım da öyle, bence Sercan ya da Elif gidecek öyle bir his var. @dreamy @vadikızı @Emre Ozansoy @The_Erinch @Hachiko
İkiside sms de ilk ikiye girde bana göre.
Bugün biraz Survivor Panorama’ya bakındım da bir kullanıcı “Rekor oylama yapılmış olabilir” demiş. Basit kaçıyor ama bir yandan mantıklı, fragmanda gizem yaratmak istemiş olabilirler.Belki de iki kişi aynı sayıda oy almıştır.![]()
Demedikleri bir ihtimal kadı mı ki?
Bence boş birşey olma ihtimali de yüksek, Acun sever abartmayı.Kalmadı.
Acun öyle bir konuştu ki, her şey düşünülüyor artık...Umarım boş bir şey çıkmaz.
![]()
Bence boş birşey olma ihtimali de yüksek, Acun sever abartmayı.![]()
Elenen kişi şaşırtıcıymış, Perviz de elense Ezgi de elense şaşırtıcı olmaz. Keza Aşkım da öyle, bence Sercan ya da Elif gidecek öyle bir his var. @dreamy @vadikızı @Emre Ozansoy @The_Erinch @Hachiko
Kızların işi performans düşük diyerekden yazdılar.... Ama inşallah elenmeyecek. Acunun tepkisi çok değişik, ben aday olan 2 kişininde adaylığının düştüğüne inanıyorum.