Senden Pls dont stop the music beklemiştim Yoksa zirve senindiNeyse yabancıya gitmemiş zirve. @Forumdash
Senden Pls dont stop the music beklemiştim Yoksa zirve senindiNeyse yabancıya gitmemiş zirve. @Forumdash
Sia - Chandilier?
Ay 10 puan altıysa deme boşver.
Senden Pls dont stop the music beklemiştim Yoksa zirve senindi
Lütfen bana bu konuda senin de suan saka yaptigini söyle. Bunu ciddiye alan kimse olmadi, herkes güldürdün atti gecti. Pes...Gayette ciddi yazmışsın gülerek bir mesaj değildi o
Yok bee iyi verdim 10-14 Arasıydı unuttum sanırım..Sia - Chandilier?
Ay 10 puan altıysa deme boşver.
Ed'i daha cok amerikalılar kanadalılar flan dinliyor. Ama herif dinlenıyor anlamıyorumŞunu biraz eğit Farukcum. Saçma sapan şarkılar dinliyor.
hayalet bombası desem olur@mrt-06 bombaladı. Biraz üstüne gittim. Tüm 1 verenleri art arda sıraladım. Sinirlendi galiba.
Senden Pls dont stop the music beklemiştim Yoksa zirve senindi
Diss sana değil. Anladın sen. 2,6 milar izlenmeye sahi bir şarkı youtubeda. Zevk meselesi işte.Forum sevmez öyle ağır şarkıları. @denizz19 'ada dedim yanlış diye.
Ayy düetler seçilecek gibi. Gideyim şarkı falan bakayım.Tam 10 verdi galiba
Lütfen bana bu konuda senin de suan saka yaptigini söyle. Bunu ciddiye alan kimse olmadi, herkes güldürdün atti gecti. Pes...
Hee ama efsoluyunu belirtmiş oldum 2000-2010 arasi da yapın bari 2010'dan sonra cok iyi şarkı cıkmadi pek2010 öncesi o
Teşekkürler, hak yerini bulmaya başladı.@bazinga bu hafta resmen zirvelere doyamıyor. Yükselişte her yerde Enler listesinden sonra burası. Tebrikler. (kurşun döktür kendine )
@Ahmed Queenliğini konuşturmuşsun yine, tebrikler😊
@xBUGRAx bildiğin yerden gelmişsin, haliyle zirve senin olmuş tebrikler 🤗 Rihanna fanıymışsın ama ben o zamanlarını bilmiyorum. Benim için sen en çok Gülben ve İzel fanısın
Şunu biraz eğit Farukcum. Saçma sapan şarkılar dinliyor.
Cünkü bu ciddiye alinacak bir mesaj degildi de ondan. Kimse ciddiye almadi farkindaysan, öyle bir sey yok yani.Şu ana kadar neden şaka yaptığını söylemedin de şimdi diyosun deminden beri sana tepki gösteriyorum ben ya
@batuhankaralar geçmiş olsun elenmesi muhtemel iki kişiden biriydin bu gece maalesef. Keşke iddialı bir şarkı seçseydin.
Dediğinde tamamen haksızsın diyemem bazı kişilerin bu yarışmada her zaman daha fazla puan topladığı doğru. Eurovision'da da komşu komşuya oy veriyor ama sonuçta her sene farklı şampiyon çıkıyor. İyi olan bir şekilde kazanıyor.
Özellikle bu sezon @sokak sanati çok fazla jüri buluyor. Netice bu akşam New Rules'u seçsen elenen kişi olmazdın bence.
Sen yapmadın ben kendi emeklerimle şampiyon oldum.Cok kasindi.
Onu sampiyon yaptigima pismanim.
Cünkü bu ciddiye alinacak bir mesaj degildi de ondan. Kimse ciddiye almadi farkindaysan, öyle bir sey yok yani.