TVen Bu Şarkı Benim 2.Sezon 4.Hafta (Sonuçlar)

5. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    32
Kanal sahibini şok eden sonuçlar.. Esrar keşler 1. Müslümanlar sonuncu açıklaması yaptı en son @mrt-06 :(

1. Rihanna - Buğra - 226
  2. JLO - aserat 194
  3. Sia - Bazinga 181
  4. LP - Özgür - 176
  5. Rihanna - xemrexxx - 168
  6. Ed Sheeran - Dreamy - 155
  7. Shakira - Turkuaz - 153
  8. Major Lazer - Yiğit - 152
  9. Sia - Ahmed - 148
  10. Adele - SGAT - 148
  11. Adele - Deniz19 - 130
  12. Pharrel William - 116
  13. Dua Lipa - Batuhankaralar - 103
  14. Inna - mrt-06 - 92
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00

Keyifler yerinde. :A

Rihanna... UYUŞTURUCU MU KULLANIYOR?

Şuan vefasızlarin oylarını görüp sinir krizi geçiren @mrt-06 'nın oyları.:(

13 Jannifer Lopez - On the Floor
12 Rihanna - We Found Love
11 Rihanna - Diamonds
10 Sia - Chandelier
9 Adele - Rolling in the Deep
8 Sia - Cheap Thrills
7 Adele - Hello
6 Pharrell Williams - Happy
5 Shakira - Waka Waka
4 Ed Sheeran Shape of You (1.55 - 2.56)
3 Dua Lipa - Dont Start Now (00.00-1.05)
2 LP - Lost on You
1 Major Lazer & DJ Snake - Lean On
İnşallah giden sensindir... @mrt-06

• Olmamış
  • Güldürdün
Reactions: alperuz and mrt-06
Kanal sahibini şok eden sonuçlar.. Esrar keşler 1. Müslümanlar sonuncu açıklaması yaptı en son @mrt-06 :(

1. Rihanna - Buğra - 226
  2. JLO - aserat 194
  3. Sia - Bazinga 181
  4. LP - Özgür - 176
  5. Rihanna - xemrexxx - 168
  6. Ed Sheeran - Dreamy - 155
  7. Shakira - Turkuaz - 153
  8. Major Lazer - Yiğit - 152
  9. Sia - Ahmed - 148
  10. Adele - SGAT - 148
  11. Adele - Deniz19 - 130
  12. Pharrel William - 116
  13. Dua Lipa - Batuhankaralar - 103
  14. Inna - mrt-06 - 92
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00
Hiç bilmediğim bir alan ve hiç yardımcı olan olmadı, tamamen doğaçlama bir seçim yaptım. İşte bu yüzden diyorum sadece yabancı zorunlu tutulmamaları diye. Ben günü 16 saati müzik dinleyen bir insanım ama yabancı şarkı hiç dinlemiyorum ve hiç kültürüm yok. Adaletli kategoriler olmalıydı, kategori kurbanı olduğumu düşünüyorum. Kimse kusura bakmasın yabancı diye zorlamanın sonucu bu.

Yedek sunucu @kerem 'in oyları:A

14p) Rihanna - We Found Love
14p) Sia - Chandelier
14p) Rihanna - Diamonds
14p) Sia - Cheap Thrills
14p) Ed Sheeran - Shape of You
14p) Dua Lipa - Don't Start Now
14p) Adele - Hello
14p) LP - Lost on You

12p) Major Lazer & DJ Snake - Lean On
12p) Jennifer Lopez - On the Floor
12p) Shakira - Waka Waka

10p) Adele - Rolling in the Deep
10p) Pharrell Williams - Happy
10p) Inna - Yalla
Yedek sunucu sensin. :A

@12.Adam 'dan Rihanna sevenlere süper oy:Z

14 puan Rihanna - We Found Love
13 puan Rihanna - Diamonds
12 puan Sia - Chandelier
11 puan J.Lo-On The Floor
10 puan Adele-Hello
9 puan Adele-Rolling İn The Deep
8 puan Sia-Cheap Thrills
7 puan Shakira-Waka waka
6 puan P.Williams-Happy
5 puan Inna - Yalla
4 puan Ed Sheeran-Shape Of You
3 puan Dua lipa-Don't Start Now
2 puan Major Lazer- Leon On
1 puan LP-Lost On You

Hiç bilmediğim bir alan ve hiç yardımcı olan olmadı, tamamen doğaçlama bir seçim yaptım. İşte bu yüzden diyorum sadece yabancı zorunlu tutulmamaları diye. Ben günü 16 saati müzik dinleyen bir insanım ama yabancı şarkı hiç dinlemiyorum ve hiç kültürüm yok. Adaletli kategoriler olmalıydı, kategori kurbanı olduğumu düşünüyorum. Kimse kusura bakmasın yabancı diye zorlamanın sonucu bu.

Kanka ben sana dedim ama başka seçelim diye sen illa bu dedin:(

Bu açıklamadan sonra yorumlarımı azaltacağım 1 puan görmek istemiyorum artık.

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Kesinlikle aynı fikirdeyim benim de sıfır kendi seçtiğim şarkıyı bile sevmedim :F