Sorun bende galiba hiçbirşey duymuyorum, belki de öyle birşey demiyordur ama öyle anlaşılıyordur.
Yok twiiterde izlediğimde net anladım ben diyo
Sorun bende galiba hiçbirşey duymuyorum, belki de öyle birşey demiyordur ama öyle anlaşılıyordur.
Ceza duyurularından okuyabilirsiniz
Ben defalarca dinledim net bir biçimde duyuluyor.Sorun bende galiba hiçbirşey duymuyorum, belki de öyle birşey demiyordur ama öyle anlaşılıyordur.
Teşekkür ederim cnmOkudum ben cnm
Bende dinledim evet malefes bir küfür var.twiiterden bir daha baktım dinledim çok terbiyesizce yaa bende dün ne sempatik tatlı kız demiştim uyuz ya terbiyesizz anneye öyle küfür edililir mi ya 😡
@Dosi @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE @Emre Ozansoy @bazinga @Hachiko @dreamy @mrt-06 @The_Erinch
Başını kaçırdım yaa..malum konuk olduğum konuya odaklıyım
Birde sonucu belli olduğu için heyecanı kaçtı ama konseyi ve birleşme partisi detaylarını merak ediyorum.
Bende dinledim evet malefes bir küfür var.
Yok tv açıkda dinlemedimAdaları gösteriyor abi pek bişi kaçırmadın
Yok tv açıkda dinlemedim
Ezgi elencek.Hee tmm abi bakalım nasıl olacak bu akşam sence kim eleme potasında olur kim elenir abi
Olsun bir bakış atıp,gülüyor... herkes herşeyi unutuyor.Nisa hiç ciddiye almıyor dokunulmazlıkları. Avantaj oyunlarına ben hep çıkıyorum artık istemiyorum diyor, sen o takımın en hızlısısın sen çıkmayacaksın da kim çıkacak? Böyle davranış sergilememeliler.
Şampiyonluk iddiası olan birine yakışmıyor.Olsun bir bakış atıp,gülüyor... herkes herşeyi unutuyor.
Ezgi elencek.
Ama bu küfür olayından sonra Ezgiye oy verin diye ciddi bir yığılma var twitterda.
Ağzına sahip olamazsan sonuçlarına katlanmak zorundasın.Küfür olayı hiç iyi olmadı ya
Ağzına sahip olamazsan sonuçlarına katlanmak zorundasın.
Sanki sonucu bilmiyon )Avantajı iyi değerlendirirler umarım.