Ahahahhaaa bende rast gele bir mesajını alıntilayıp yazacaktim. Uygun mesaji ararken bunu gördümevet @MasacRE çağırdı beni
![]()
Olayı çok yanlış anlamışsın
Çağırdığıma pişman oldum, buraya dis toplamaya gelmişsin senaa bende rast gele bir mesajını alıntilayıp yazacaktim. Uygun mesaji ararken bunu gördümevet @MasacRE çağırdı beni
![]()
HayırAhahahhaBu kütük sana hediye verdi mi
MasacRE
Kütük dostum yapma...AhahahhaBu kütük sana hediye verdi mi
MasacRE
Tamam yarın gelmemÇağırdığıma pişman oldum, buraya dis toplamaya gelmişsin sen![]()
Hayır
ama onun konusu açmam için son dakikayi bekliyormuş![]()
Vaaay beeee.. (Ortalığı karıştırma keyfiKütük dostum yapma...![]()
Bir Önceki mesajıma dönmemişsin.Olayı çok yanlış anlamışsınbenim bahsettiğim diss bu :
@MasacRE![]()
Zey TV - Diss Savaşları 9. Bölüm - Özel Bölüm
En son ki bölümümüz şu linkte ? Diss Savaşları 8. Bölüm - Oyun İçinde Oyun 1 yıllık aradan sonra Diss Savaşları -Özel Bölüm'ü ile karşınızdayız. Bir zamanlar eğlencesine ben @MasacRE @MEnes 'in tatlı rekabetiyle mesaj olarak başlayıp zamanla konuya ve yarışmaya dönen bu etkinlikte sıra Özel...fav10.net
47 kilo Aşkım, Queen'in karşısında bir şey yapamadı.
OYUNU KAZANAN HALKIN TAKIMI GÖNÜLLÜLER!![]()
Disi hak eden bir mesaj daha 😡Tamam yarın gelmem![]()
senin favorin kim? Yasin tam senin sevdiğin yarışmacı tiplerindenVaaay beeee.. (Ortalığı karıştırma keyfi)
Pişman oldum dedin amaDisi hak eden bir mesaj daha 😡
Bildirimler havada uçuşuyor. Bakayım hemenBir Önceki mesajıma dönmemişsin.
Ya çok iyiEvrim’in Aşkım’ın sırtını sıvazladığı yerde kahkaha attım.![]()
İlgilendiğin için tşklr 👏Bildirimler havada uçuşuyor. Bakayım hemen![]()
tanıtıci reklamlar defalarca giriyorBir farkta ben ekliyeyim bildiğim kadarıyla Avrupa kanallarına üst üste 2 kere giriyor.Biri uzun reklam biri de tanıtıcı kısa reklam![]()