- Reaksiyon puanı
- 58,957
- Puanı
- 1,060
Kesinlikle hayırDiğerlerinide yener ooo ne cool du dimiii yarışırken
Kesinlikle hayırDiğerlerinide yener ooo ne cool du dimiii yarışırken
Kesinlikle hayır
ulem ne zaman keyifli yayılsam reklama giriyo..olm acun gizli kameramı koydun len evimeoooo maça gel berkan ve uzun adam
Ersin'e de yenilirse yuh artık bir kere yaş hem de boydan avantajı var gerçi herşey boyla da bitmiyor.Ersin'e de yenilir diye düşünmüştüm ben doğrusu. Yok orama vurdu, yok burama vurdu diye atlardı suya.
Ben Avrupa yayını çok reklam sanıyordum. Tr yayınına geçtik, burda da aynısıymış. Tek fark, salam sucuk reklamları yokulem ne zaman keyifli yayılsam reklama giriyo..olm acun gizli kameramı koydun len evime
Dis atmayacağım, uğraşma boşunaSurvivor Favorim Mert olarak belirledim, en zayıf bulduğum, elensin istediğim isim ise Barış
@MasacRE
Teşekkür ediyorum ablacım övgün için, gururum okşandıYenilirse bir tek sana yenilir Cemal can
Aman buna emoji bulamadım ..Mert mi OMG! Barış için dediğin beni enterese etmiyor ama @Emre Ozansoy kesin bir dissss atar bunaSurvivor Favorim Mert olarak belirledim, en zayıf bulduğum, elensin istediğim isim ise Barış
@MasacRE
Bir farkta ben ekliyeyim bildiğim kadarıyla Avrupa kanallarına üst üste 2 kere giriyor.Biri uzun reklam biri de tanıtıcı kısa reklamBen Avrupa yayını çok reklam sanıyordum. Tr yayınına geçtik, burda da aynısıymış. Tek fark, salam sucuk reklamları yok
Senden değil, başkalarından bekliyorum yukarda yiyince yine aynı numarayı yapayim dedimDis atmayacağım, uğraşma boşuna
Teşekkür ediyorum ablacım övgün için, gururum okşandı
Artık Cemal Can'a daha az sataşacağım
Şey çaktırma, amacım diss almak zaten benim diss savaşları etkinliğim vardaAman buna emoji bulamadım ..Mert mi OMG! Barış için dediğin beni enterese etmiyor ama @Emre Ozansoy kesin bir dissss atar buna
Yenilirse bir tek sana yenilir Cemal can
Kaan Cemal Can'ı bile yenemezTeşekkür ediyorum ablacım övgün için, gururum okşandı
Artık Cemal Can'a daha az sataşacağım
Seni buraya dis toplayasın diye çağırmadım benSenden değil, başkalarından bekliyorum yukarda yiyince yine aynı numarayı yapayim dedim
profildende baya yedim bugün. İnşallah sayılıyordur
Kaan Cemal Can'ı bile yenemez
Profilin kim senin?Bak senn
Dosi hanım sizi Survivor konularında görür müydükSurvivor Favorim Mert olarak belirledim, en zayıf bulduğum, elensin istediğim isim ise Barış
@MasacRE