Ben sadece 1 kere katıldım. Senin gibi her sezon yarışmaua atlasaydım 5 kez şampiyon olurdum.Sen 1 kere anca oldun ben 2 kere şampiyon 2 kere yarı final gördüm En iyisi benim her zaman
Ben sadece 1 kere katıldım. Senin gibi her sezon yarışmaua atlasaydım 5 kez şampiyon olurdum.Sen 1 kere anca oldun ben 2 kere şampiyon 2 kere yarı final gördüm En iyisi benim her zaman
Ben sadece 1 kere katıldım. Senin gibi her sezon yarışmaua atlasaydım 5 kez şampiyon olurdum.
dikkat et muhattap olursak kimin ayağını kaydıracağımız belli olmazBakiyorum da muhattap olmaya baslamissin.
Bir buçuk metre boyun var ateş olsan düştüğün yeri zor yakarsın.dikkat et muhattap olursak kimin ayağını kaydıracağımız belli olmaz
vallahi ararın neo nazileri sabun yaparlar seniBir buçuk metre boyun vae ateş olsan düştüğün yeri zor yakarsın.
Bana da ilk hafta iki üç yorum gelmişti.Ekli dosyayı görüntüle 77646
JLo'nun videoya yorum geldi dur daha yeni yükledim nerden gördün @kerem @dreamy
Ecnebiler bile JLo'ya destek veriyor ne kadar doğru bir seçim yaptığım tekrar tescillendi.Bana da ilk hafta iki üç yorum gelmişti.
Karantine altında olunca işsiz çok tabii.
2 haftadır grup halinde dolaşmak yasak, Merkel anneciğin duyurdu geçen haftalarda.vallahi ararın neo nazileri sabun yaparlar seni
Ecnebiler oy vermeyecek ama. Arabesk hayranları üyelerimizin puanları geçerli burada.Ecnebiler bile JLo'ya destek veriyor ne kadar doğru bir seçim yaptığım tekrar tescillendi.
Bana da ilk hafta iki üç yorum gelmişti.
Karantine altında olunca işsiz çok tabii.
kız sana biri de yeter neyse merkel teyzeme bişi olmasın yeter kendisi ümmetin lideri2 haftadır grup halinde dolaşmak yasak, Merkel anneciğin duyurdu geçen haftalarda.
Rihanna alanlar -1 alıyor benden biliyor muydun 4.rihannasin özgün olunn biraz..uzun araştırmalarım sonucu bu şarkının önceki yarışmalarda yarı finalde yalın ve sılayı elediğini buldum; yani bir şarkı hem marul kafa @denizz19 hem angara bebesi @Bully lobilerini saf dışı bırakabiliyorsa mantıken 1. olmalı şarkının hakkını vermeyeni @serhatt öpsün riri yerine
@Yiğitt
@Aserat
@xBUGRAx
@bazinga
@dreamy
@Turkuazz
@denizz19
@mrt-06
@batuhankaralar
@-potterhead-
@Özgür
@S.G.A.T.
@Ahmed
@kerem
@MayısKralı
@sokak sanati
@Forumdash
@Bully
@pompy
@vadikızı
@MEnes
@BesaleT
@Harunnn60
@MasacRE
@Tolstoyevski
@alperuz
@Felon
@phoebebuffay
@Sherlock
@Maskeli Fedai
@YıldırıM
@yigit_00
@xemrexxx
@Hachiko
@Tolstoyevski
@xdragxx
@emreemreu
@Hachiko
@eskici
@Emre Ozansoy
@alperuz
@hayret bi şey
@Silinmiş Üye
@tolgab
@The_Erinch
@offensive
@cookies
@Billy Kane
@12.Adam
@Billy Kane
@mesmeso61
@phoebebuffay
selda bağcan ile mi gelelim nasıl bir özgünlük istiyorsunRihanna alanlar -1 alıyor benden biliyor muydun 4.rihannasin özgün olunn biraz..
Kimler oy verdi sana ya ben @Billy Kane ye oy vermiştim.uzun araştırmalarım sonucu bu şarkının önceki yarışmalarda yarı finalde yalın ve sılayı elediğini buldum; yani bir şarkı hem marul kafa @denizz19 hem angara bebesi @Bully lobilerini saf dışı bırakabiliyorsa mantıken 1. olmalı şarkının hakkını vermeyeni @serhatt öpsün riri yerine
@Yiğitt
@Aserat
@xBUGRAx
@bazinga
@dreamy
@Turkuazz
@denizz19
@mrt-06
@batuhankaralar
@-potterhead-
@Özgür
@S.G.A.T.
@Ahmed
@kerem
@MayısKralı
@sokak sanati
@Forumdash
@Bully
@pompy
@vadikızı
@MEnes
@BesaleT
@Harunnn60
@MasacRE
@Tolstoyevski
@alperuz
@Felon
@phoebebuffay
@Sherlock
@Maskeli Fedai
@YıldırıM
@yigit_00
@xemrexxx
@Hachiko
@Tolstoyevski
@xdragxx
@emreemreu
@Hachiko
@eskici
@Emre Ozansoy
@alperuz
@hayret bi şey
@Silinmiş Üye
@tolgab
@The_Erinch
@offensive
@cookies
@Billy Kane
@12.Adam
@Billy Kane
@mesmeso61
@phoebebuffay
Bir work le where have you been kaldıselda bağcan ile mi gelelim nasıl bir özgünlük istiyorsun