TVen Bu Şarkı Benim 2.Sezon 3.Hafta (Sonuçlar)

Hangi Yarışmacı Geri Dönsün?

• Billy Kane

Oy: 10 31.3%
  • xemrexxx

Oy: 16 50.0%
  • Mesmeso61

Oy: 6 18.8%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Yarın Saat 20.00'da açılacak konuda şarkılarınızı paylaşmayı unutmayın.

Seçeceğiniz şarkı kategorisi;
2010 ve sonrasında yayınlanan Yabancı şarkı kategorisidir.

Herkese başarılar..
@Yiğitt @Ahmed @S.G.A.T. @xBUGRAx @Aserat @Özgür @mrt-06 @denizz19 @batuhankaralar @dreamy @-potterhead- @Turkuazz @bazinga

@xemrexxx @Billy Kane @mesmeso61 sizlerde her ihtimale karşı bir şarkı bulundurun elinizde. Yarın mağdur olmanızı istemeyiz. Başarılar.​

@Özgür @bazinga talep üzerine 20'ye çekip mesajı düzelttim. Siz görmüş gibisiniz bilginiz olsun:D

• Beğendim
Reactions: Özgür and bazinga
Sans senden yanaymis Emos. :A

@Billy Kane ile @xemrexxx arasinda cok kararsiz kaldim cünkü ilk hafta Billy Kane sarkisini secememisti. O yüzden oyumu daha düsük olan Billy Kane'e verdim. Hanginiz gelirseniz gelin cok mutlu olacagim. :bhr:
Oylama zamanı ben Billy'e tuhaf şarkı secmişsiniz elenir diye belirttiğimde yorumu sil, Billy kendi seçti demiştin bende silmiştim :A ama elendiğinde kendiside yazmiştı seçenin kendisi olmadığını.

• Güldürdün
Reactions: kerem
Ama bu kayırmaya giriyor biraz. iyi davranmışsınız, ben olsam bas bas seçen bizdik deyip süründürürdüm, hoş elendi zaten :A Bir tek benim yarışmamda iyi ilerlemişti :A
MS'de de ilk hafta sarkisini secememisti ve elenmisti, o yüzden biraz alttan aldik. :A

Hem kiyamiyorum ben ona ya. :bhr: @Billy Kane

• Harika
Reactions: Billy Kane