O yüzden mi elendinKız herkesler bilir ki en reytingli kişi benim![]()
O yüzden mi elendinKız herkesler bilir ki en reytingli kişi benim![]()
Yarışmacılardan hala çalışan var mı acaba varsa akşam saati başlaması daha adil olur.![]()
Heyatım ortamı beğenmedimO yüzden mi elendin![]()
Sen kimdin
Kesin öyledirHeyatım ortamı beğenmedim![]()
Ozaman Emre'ye oy vermiyeyim😡 Sen vereyeceksen oy, bende vermem
Sokak şeysi oy istediği için kullanmadım yoksa yüksek point verirdimAjda Pekkan.![]()
Sans senden yanaymis Emos.Sen kimdin![]()
Yarın Saat 20.00'da açılacak konuda şarkılarınızı paylaşmayı unutmayın.
Seçeceğiniz şarkı kategorisi;
2010 ve sonrasında yayınlanan Yabancı şarkı kategorisidir.
Herkese başarılar..
@Yiğitt @Ahmed @S.G.A.T. @xBUGRAx @Aserat @Özgür @mrt-06 @denizz19 @batuhankaralar @dreamy @-potterhead- @Turkuazz @bazinga
@xemrexxx @Billy Kane @mesmeso61 sizlerde her ihtimale karşı bir şarkı bulundurun elinizde. Yarın mağdur olmanızı istemeyiz. Başarılar.
Oylama zamanı ben Billy'e tuhaf şarkı secmişsiniz elenir diye belirttiğimde yorumu sil, Billy kendi seçti demiştin bende silmiştimSans senden yanaymis Emos.
@Billy Kane ile @xemrexxx arasinda cok kararsiz kaldim cünkü ilk hafta Billy Kane sarkisini secememisti. O yüzden oyumu daha düsük olan Billy Kane'e verdim. Hanginiz gelirseniz gelin cok mutlu olacagim.![]()
O da secme hakkini bize birakmasaydi bea.Oylama zamanı ben Billy'e tuhaf şarkı secmişsiniz elenir diye belirttiğimde yorumu sil, Billy kendi seçti demiştin bende silmiştimama elendiğinde kendiside yazmiştı seçenin kendisi olmadığını.
Sen istediğin için vermemiş o da öyle diyorBen oy verdirtmedim ona. Veto yedi![]()
Ama bu kayırmaya giriyor biraz. iyi davranmışsınız, ben olsam bas bas seçen bizdik deyip süründürürdüm, hoş elendi zatenO da secme hakkini bize birakmasaydi bea.@Billy Kane
Sen istediğin için vermemiş o da öyle diyor![]()
MS'de de ilk hafta sarkisini secememisti ve elenmisti, o yüzden biraz alttan aldik.Ama bu kayırmaya giriyor biraz. iyi davranmışsınız, ben olsam bas bas seçen bizdik deyip süründürürdüm, hoş elendi zatenBir tek benim yarışmamda iyi ilerlemişti
![]()
Yarışmaya dönerse çok iyi anlaşırsınız o zaman sizVerse de kabul etmezdim
Seninle ne kadar uğraştım oy için hatırlar. Ona sadece yalandan mesaj attım. Ayıp olmasın diye![]()
Yarışmaya dönerse çok iyi anlaşırsınız o zaman siz![]()
Onun adı da Emre’ydi dimiBen diğer Emre'den yana oyumu kullandım zaten.![]()