ilginç. Bir üsteki mesajdaki Ss'ye bak 😱Bende üstü gayet çizik.
gidip cookiesi kontrol edeyim ( edit: o çizgili ama Dark değil)
ilginç. Bir üsteki mesajdaki Ss'ye bak 😱Bende üstü gayet çizik.
Bende üstü gayet çizik.
Nice yıllarımıza.
Iyi ki aramiza geldin, gec olsun güc olmasin. Son zamanlarda sen, @Silinmiş Üye, @phoebebuffay, @The_Erinch gibi yeni kanlar foruma büyük renk kattiniz gercekten.
Canım benim çok teşekkürler ben de seni tanıdığım için çok mutluyum.
Sonradan aranıza gelmeme rağmen forumun çekici gücü girdap misali benide aldı içine.Iyi ki aramiza geldin, gec olsun güc olmasin. Son zamanlarda sen, @Silinmiş Üye, @phoebebuffay, @The_Erinch gibi yeni kanlar foruma büyük renk kattiniz gercekten.
Ne saflığımı gördün beYaa sen çok tatlı saf bi şeysin
Ne saflığımı gördün be
Evet...200.000'ler kulübünde değiliz artık. Konular silindi. Onu belirtmek için uplatmışlar. Sende yeni konu açıldı mı sandın
Tamam dizim bitsin verecem, çatladınNeyse oy ver.
Canımmmm iyi ki varsın. Duygular karşılıklı Biz EnYıl'ız
Canımmmm iyi ki varsın. Duygular karşılıklı Biz EnYıl'ız
Teşekkürler, sen de iyi ki bu forumdasın. Forumu güzelleştiren insanlardan birisinIyi ki aramiza geldin, gec olsun güc olmasin. Son zamanlarda sen, @Silinmiş Üye, @phoebebuffay, @The_Erinch gibi yeni kanlar foruma büyük renk kattiniz gercekten.
aa ne olacak yine yazsaydin. 145 bin olmuşuz. Ne farkederKonuyu yeni sandım ben de upuzun bir mesaj hazırlamıştım. Neyse ki diğer mesajları gördüm de aydınlandım.
Olsun çok fark var.aa ne olacak yine yazsaydin. 145 bin olmuşuz. Ne farkeder
ozamanın 200.000'ci konusunu ben açmiştım hatta o ara yine 20 konu açmıştım ard arda, garantiye almıştim