🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Yazık bu insanlara yaa. Keşke sokağa çıkmasalar. Çıkıyorlar madem böyle tepki görmeseler. Yaşlı olduklarını yüzlerine vurmaları iyice psikolojik olarak çökertir onları. Zaten çevreleri dar. Az insan var etraflarında. iyice toplumdan dışlanmış hissederler. Samimi bir ahbabın değilse yapmayın böyle şeyler.:(

Adam otobüs almadı vs diye açıklama yapmaya çalışırken boş boş lafını kesiyor adamın. Madem bu kadar duyarlısınız adamı alın evine bırakın. Yoksa sizin 2 likeinıza alet edip adamların psikolojileriyle oynamayın.

• Beğendim
Reactions: Harunnn60
SON DAKİKA!

İçişleri Bakanlığı, 81 İl Valiliğine koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ek bir genelge daha gönderdi.

- Market içinde belirlenen sayıda müşteri var ise, içerden müşteri çıkmadan başka müşteri içeriye alınmayacak.
- Market içindeki en fazla müşteri sayısı müşteriye doğrudan hizmet sunulan toplam alanın (depolar, idari bürolar vb. hariç) onda biri kadar olacak
- İl ve ilçelerdeki tüm şehir içi ve şehirler arası toplu taşıma araçları yolcu taşıma kapasitelerinin yüzde 50'si kadar yolcu taşıyacak.
- İl ve ilçelerdeki küçük, büyük tüm marketler en fazla 09: 00-21: 00 saatleri arasında hizmet verebilecek

21'den sonra bakkal gibi küçük yerlerde mi kapanacak. Süpermarketler zaten o saate kalmıyor.

O değilde;
Bakan şuan Gençlere yürüyor..
Aslında doğruda diyor;bana birşey olmaz deyip fıldır fıldır gezen yığınla genç var..
Ama hepimiz potansiyel taşıyıcılarız.
Kendimizi düşünmüyorsakda eve gittiğimizde bizi bekleyen ailelerimizi,büyüklerimizi düşünmemiz gerekiyor.

• Beğendim
Reactions: cookies
Yazık bu insanlara yaa. Keşke sokağa çıkmasalar. Çıkıyorlar madem böyle tepki görmeseler. Yaşlı olduklarını yüzlerine vurmaları iyice psikolojik olarak çökertir onları. Zaten çevreleri dar. Az insan var etraflarında. iyice toplumdan dışlanmış hissederler. Samimi bir ahbabın değilse yapmayın böyle şeyler.:(

Kartlari iptal edilsin filan diye alkiş tutuluyordu şimdi duyar kasılıyor... Twitter iflah olmazzzz!!!

• Beğendim
Reactions: sokak sanati
Kartlari iptal edilsin filan diye alkiş tutuluyordu şimdi duyar kasılıyor... Twitter iflah olmazzzz!!!

Evden çıkmamaları için doğru hamleydi o ama bu sosyal medya etkileşimcileri nefret ettirdi kendilerinden.
Bence 65 yaş üstüne belediye ve sağlık bakanlığı hizmet veriyordur.:X

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Evden çıkmamaları için doğru hamleydi o ama bu sosyal medya etkileşimcileri nefret ettirdi kendilerinden.
Bence 65 yaş üstüne belediye ve sağlık bakanlığı hizmet veriyordur.:X
Demek istediğim adam eve gidecekmiş ama otobüs almamiş. Otobüs alsaydı böyle bişey olmazdi:X Bu duruma ne deniyordu (b) :F

• Beğendim
Hastaneye gidecektim otobüs almadı diyor. Eve geri dönüyor o yüzden. Yanlış izlemissin:A
Sonucta otobüs sorunun merkezi yani :A İptal olmasaydı yada yasak gelmeseydi böyle bişey olmayacaktı. Bi tane kadın da kendini otobus önune atıyor otobuse al diye. Böyle göruntulere mahal vermemk için otobus boşsa şöför içeri almalı gerçekten(b) Gideceği yer yine aynı istikamet

Güncelleme: Cocuk instagramda takipçi kasmiş :T:

• Beğendim
Sonucta otobüs sorunun merkezi yani :A İptal olmasaydı yada yasak gelmeseydi böyle bişey olmayacaktı. Bi tane kadın da kendini otobus önune atıyor otobuse al diye. Böyle göruntulere mahal vermemk için otobus boşsa şöför içeri almalı gerçekten(b) Gideceği yer yine aynı istikamet

Güncelleme: Cocuk instagramda takipçi kasmiş :T:

Ama acil durum dışında dışarıya çıkmaması lazım. Çıkarlarda saha tehlikeli. Acil durumda bi çok hizmet var zatn.
Hastalık hastası bi çoğu. Bence doğru karar ama takipçi kasmak için saçmalayan tipler tamamen yanlış.

• Beğendim
Reactions: Forumdash
Ama acil durum dışında dışarıya çıkmaması lazım. Çıkarlarda saha tehlikeli. Acil durumda bi çok hizmet var zatn.
Hastalık hastası bi çoğu. Bence doğru karar ama takipçi kasmak için saçmalayan tipler tamamen yanlış.
Evet ama bazı yaşlılar bu yöntemleri bilmiyor malasef. Özellikle hastane konusunda. Bu gibi durumlarda en azından taksiciler bari bedava götürse filan(b)

Neyse cocugun yaptiği açıklama