Ara vermek gerek bu yarisma araya girdi simdi, hop bundan ona gecemeyiz. Ilgi görmez sonra. (Macun taktigi)
Haklısın bu yarışma finale doğru yaklaşınca başlat
Ara vermek gerek bu yarisma araya girdi simdi, hop bundan ona gecemeyiz. Ilgi görmez sonra. (Macun taktigi)
Oy atanlar bu mesajımı umursamasın. Hatırlatmadır.
https://m.youtube.com/playlist?list=PLKVGcyQmC0YzqWyAvtaLE0T70HAzxSGoJ
- Sertab Erener - Everyway That I Can
- maNga - We Could Be The Same
- Şebnem Paker & Grup Etnik - Dinle
- Alexander Rybak - Fairytale
- Hadise - Düm Tek Tek
- Aysel & Arash - Always
- Lena - Satellite
- Ruslana - Wild Dances
- Athena - For Real
- Helena Paparizou - My Number One
- Verka Serduchka - Dancing Lasha Tumbai
- Buranowskije Babuschki - Party For Everybody
- Can Bonomo - Love Me Back
- Loreen - Euphoria
- Emmelie de Forest - Only Teardrops
- Secret Garden - Nocturne
- Duncan Laurence - Arcade
@kerem @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @anniegrant @Gizmen @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch
Son gönderme tarihi 23 Mart Pazartesi 21.00
Yarın akşam.
Herkese mesaj kutusu açtığına emin misin?Oy sayısı şu an 19, mesaj kutusu açmama rağmen çoğu üye geri dönüş yapmıyor bu sayıyla oy açıklayamam el atın. @sokak sanati @Dosi @kerem
Oy sayısı şu an 19, mesaj kutusu açmama rağmen çoğu üye geri dönüş yapmıyor bu sayıyla oy açıklayamam el atın. @sokak sanati @Dosi @kerem
Bu iş böyle olmaz, ikinci hafta devralıyorum yarışmayı. Yerine oturtunca geri veririm @MayısKralı 'na.İsim ver mobbing yapalım. @Ahmed ve @Harunnn60 kesin sona bırakmışlardır
yollasinlar başlayalım.@Tolstoyevski @xemrexxx Oylarınızı yollayın son süre 21.00 Oyunu yollamayan yarışmacı -20 alacak. Ve sürpriz bir elenme gerçekleşiyor şu an ki oylarla @dreamy @Billy Kane @mrt-06 @S.G.A.T.
Herkese mesaj kutusu açtığına emin misin?
İşte o zaman oy bekleyemezsin herkesten. Özel mesaj kutucuğu açmazsan kimse oy kullanmaz tabii.Ben jüri olucam diyenlere açtım, herkes sorumluluğunu bilsin
@Tolstoyevski @xemrexxx Oylarınızı yollayın son süre 21.00 Oyunu yollamayan yarışmacı -20 alacak. Ve sürpriz bir elenme gerçekleşiyor şu an ki oylarla @dreamy @Billy Kane @mrt-06 @S.G.A.T.
Oy sayısı şu an 19, mesaj kutusu açmama rağmen çoğu üye geri dönüş yapmıyor bu sayıyla oy açıklayamam el atın. @sokak sanati @Dosi @kerem
Bana açılmadı mesaj kutusuHerkese mesaj kutusu açtığına emin misin?
@dreamy @-potterhead- @mrt-06 @Billy Kane @S.G.A.T. @batuhankaralar @Hachiko @Sherlock @Harunnn60 @MEnes @MasacRE- oylarınızı gönderin son süre 21.00
4 tanesi benim SABAR tayfamdanmış. Geçen konu açılmadı demişlerdi ve hatta ben sizleri etiketledim, ben kendi oylarımı size yolladıktan sonra onlardan alıp ulaştırayım mi diye. İnan bunlar hepsi üşengeç tayfa, bi aralarında @MasacRE düzenli oy yollar gibi. Hepsi ogün hevesliyken aldirtacaktınız bana@Tolstoyevski @xemrexxx Oylarınızı yollayın son süre 21.00 Oyunu yollamayan yarışmacı -20 alacak. Ve sürpriz bir elenme gerçekleşiyor şu an ki oylarla @dreamy @Billy Kane @mrt-06 @S.G.A.T.