hayret bi şey
Emekli
Yok yok gönüllüler bu hafta da kaybetsin. Ceyhun ve Gizem bitik durumda. Burak yine arada bir süpriz yapabiliyor. İkisinden biri gitsin artık.Gönüllüler alsın ya...işimize gelir..bizden en kötü Aşkım yada Ezgi elenir.
Yok yok gönüllüler bu hafta da kaybetsin. Ceyhun ve Gizem bitik durumda. Burak yine arada bir süpriz yapabiliyor. İkisinden biri gitsin artık.Gönüllüler alsın ya...işimize gelir..bizden en kötü Aşkım yada Ezgi elenir.
Sercan, Mert, Ersin, Yasin bunların hepsi itici bana göre.Merte desen yadırgamamda Sercana deme yaaaa
Sercan, Mert, Ersin, Yasin bunların hepsi itici bana göre.![]()
Babuş onun lakabı ya.Kollarını şişirip geldiği için..Twitterda lakabı Protein Tozu onun![]()
Kendisi hemşehrim sayın GS'li dostumYani aynı memleketlilik dolayısıyla bir yakınlık söz konusu
Ama hiç izlemedim belki izlesem antipatik gelir bilemem :
Yakında yollarız onu.İtici mitici ama kazandı.![]()
Aynen renktaşım bir sorum olacak Evrim'e kaybetmesine neden bozuldun?@12.Adam Like baktım sende ünlüler mensubusun![]()
Oyun finale kalmamış olabilir. O yüzden blok reklamı bu arada verip bölümü erken bitirebilir bence bu hafta.Reklam mı? 😱 Bu da neyin nesin ey Acun!
Yine 00:20 biter.Oyun finale kalmamış olabilir. O yüzden blok reklamı bu arada verip bölümü erken bitirebilir bence bu hafta.
Siz de gizli gizli takip ediyorsunuz demek Şerlok beyciğimSiz kesin seversiniz sayın Gs'li dostum..."Bum bum" diye dolaşırsınız ortalıkta.
![]()
Doğru Acun konseyi uzun tutar oyun erken bitse bileYine 00:20 biter.![]()
Aynen umarım Gönülsüzler 3 ü izlerizDoğru Acun konseyi uzun tutar oyun erken bitse bileBirde gönüllüler konseyi olursa bayağı konu olur zaten
![]()
Nerede renkdaşım?Aynen renktaşım bir sorum olacak Evrim'e kaybetmesine neden bozuldun?
Gönülsüzler tabirini pek sevemedim benAynen umarım Gönülsüzler 3 ü izleriz![]()
Barış-Ceyhun. Yaz oradan ünlülere 1 puan...