hayret bi şey
Emekli
Meryem iyi dönüş yaparsa düşecek bence biraz. Meryem dönünce Nisa ile alır başını giderler çünkü (Yani inşallah )Evrim gene iyi oy almış haaa...
Meryem iyi dönüş yaparsa düşecek bence biraz. Meryem dönünce Nisa ile alır başını giderler çünkü (Yani inşallah )Evrim gene iyi oy almış haaa...
Sen Meryem'i seviyordun. Yunus Emre'ye oyu için yanaştı diyenler var.Sırf bu fragmanı paylaşmak için geldim. Meryem - Yunus Emre ikilisi grup olmuş, artık bölünmeler tam anlamıyla başlıyor diyebiliriz. 😱
@The_Erinch @Hachiko @Bully @Emre Ozansoy @hayret bi şey @MayısKralı
Sırf bu fragmanı paylaşmak için geldim. Meryem - Yunus Emre ikilisi grup olmuş, artık bölünmeler tam anlamıyla başlıyor diyebiliriz. 😱
@The_Erinch @Hachiko @Bully @Emre Ozansoy @hayret bi şey @MayısKralı
Evrim reisin dediği gibi “Çok büyük kaos yaşanacak.”Sen Meryem'i seviyordun. Yunus Emre'ye oyu için yanaştı diyenler var.
Gönüllüleri izlemek eğlenceli olacak. Kaosa doyacağız.
Ben geçmiş zamanlarda da ortalığı karıştıran kadın yarışmacıları severdim. Hatta Duygu Çetinkaya’yı tutuyordum bi dönem.@dreamy Meryem risk altında, bunlar benide yazar yollar demişdir... Yunus Emre ye karşı sempatim var... Şuan en büyük devil Evrim orada.
Oyum gönüllülerden yana (İki isim hariç )Corona mı daha tehlikeli yoksa Gönüllüler mi?
Evrim reisin dediği gibi “Çok büyük kaos yaşanacak.”
Meryem’in elemeden sonra Yunus Emre’ye yanaşması manidar cidden bakalım performans olarak nasıl dönüş yapacak yarışmaya.
Ben geçmiş zamanlarda da ortalığı karıştıran kadın yarışmacıları severdim. Hatta Duygu Çetinkaya’yı tutuyordum bi dönem.
Ah be en güzel sezonlar. 😭
Modumuz aynen bu şekildedir.
Kaossss istiyorum gönüllülerde.
Meryem ve Yunus Emre.