Emre Ozansoy
Moderatör
Gizem dururken Evrim'in adının da söylenmesi biraz kötü oldu...
Gizem, Burak ve Ceyhun'du gitmesi gereken.
Gizem dururken Evrim'in adının da söylenmesi biraz kötü oldu...
Ceyhun ve Gizem bayağı öncelikli hemde.Gizem, Burak ve Ceyhun'du gitmesi gereken.
Bir bakıma doğru tespit ama açıklamasını da yapmıştı. Açıklama tam tatmin etmese de mantıklıydı. İşin kötü kısmı Yunus Emre'nin oyunlara en çok takviye yapan iki kadından birisi olan Evrim'i söylemesi de yanlış. Gizem ve Burak ne güne duruyor onu anlamadım. Ceyhun, Burak, Gizem ve Tayfun arasında seçim yapmalılardı sadece. Yazık oldu vallaŞimdi Nisa orada en sevdiğim karakterlerden birisi ama Tayfunu söylemek nedir ya? Takıma sayı getiren adamı yolladınız. Ondan önce gitmesi gereken kaç kişi var?
Not: Bu arada ünlüleri tutuyorum.
Nisa candır ya Cemal de iyidir aslındaBende ünlüleri tutuyorum...gönüllülerde sadece Nisayı seviyorum @RevaN @hayret bi şey
Yunus Emreye hak veriyorum ben. Sonuçta mental olarak Evrim onu düşürüyor. Ama Tayfunun birisini düşüreceğini sanmıyorum.Bir bakıma doğru tespit ama açıklamasını da yapmıştı. Açıklama tam tatmin etmese de mantıklıydı. İşin kötü kısmı Yunus Emre'nin oyunlara en çok takviye yapan iki kadından birisi olan Evrim'i söylemesi de yanlış. Gizem ve Burak ne güne duruyor onu anlamadım. Ceyhun, Burak, Gizem ve Tayfun arasında seçim yapmalılardı sadece. Yazık oldu valla
Yani, çok kızamıyorum kimseye bu konseyde. Elenmesi gerekenlerden biri gitti ama ondan önce gitmesi gerekenler vardıYunus Emreye hak veriyorum ben. Sonuçta mental olarak Evrim onu düşürüyor. Ama Tayfunun birisini düşüreceğini sanmıyorum.
Ben eninde sonunda Nisa'nın yükselmesini bekliyorum. Hem oyunlarda iyi, hem de çok tatlı. Ünlüleri tutsam da gönüllülerdeki Cemal ve Nisa da favorim.Yani, çok kızamıyorum kimseye bu konseyde. Elenmesi gerekenlerden biri gitti ama ondan önce gitmesi gerekenler vardı
Bu arada fark ettin mi; Evrim konuşurken Nisa'nın ilk ikide olmasına şaşırdığını söylemişti. Kendisinin birinci olmasını bekliyordu sanırım
Evrim o üstün zekasıyla işlemiş insanları ama herşey elinde patladı...ahhh birde gideydi..gerçekten karşı tarafa film izlettiler.Yani, çok kızamıyorum kimseye bu konseyde. Elenmesi gerekenlerden biri gitti ama ondan önce gitmesi gerekenler vardı
Bu arada fark ettin mi; Evrim konuşurken Nisa'nın ilk ikide olmasına şaşırdığını söylemişti. Kendisinin birinci olmasını bekliyordu sanırım
Perviz ilk ikiye girer bir sonrakinde bence.Ben eninde sonunda Nisa'nın yükselmesini bekliyorum. Hem oyunlarda iyi, hem de çok tatlı. Ünlüleri tutsam da gönüllülerdeki Cemal ve Nisa da favorim.
Umarım ünlülerde de Perviz ve Elif hak etdiği oyları alır.
Ya işte dediğim gibi Gizem'i söylemediler11. GİZEM
10. TAYFUN
9. CEYHUN
8. MERYEM
7. BURAK
6. EVRİM
5. ARDAHAN
4. YASİN
3. YUNUS EMRE
2. NİSA
1. CEMAL CAN
@The_Erinch @Hachiko @hayret bi şey @dreamy @Yiğitt