TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Hiç kafaları çalışmıyor.... Gizem,Ceyhun,Burak varken Tayfun elendi..

Ünlüler panzer gibi üstlerinden geçmeye devam etsinde görsünler...

Şimdi Nisa orada en sevdiğim karakterlerden birisi ama Tayfunu söylemek nedir ya? Takıma sayı getiren adamı yolladınız. Ondan önce gitmesi gereken kaç kişi var?

Not: Bu arada ünlüleri tutuyorum. :D
Bir bakıma doğru tespit ama açıklamasını da yapmıştı. Açıklama tam tatmin etmese de mantıklıydı. İşin kötü kısmı Yunus Emre'nin oyunlara en çok takviye yapan iki kadından birisi olan Evrim'i söylemesi de yanlış. Gizem ve Burak ne güne duruyor onu anlamadım. Ceyhun, Burak, Gizem ve Tayfun arasında seçim yapmalılardı sadece. Yazık oldu valla :(

Sadece Survivor değil acunn.com da eski günlerinden çok uzak. :D Eskiden olsa dakikasında yüklerlerdi sıralamayı. Şimdi koyvermişler. :D

Eskisi gibi disiplinli yanaşmadıkları için eski çift sayılı reytinglerinden çok uzakta Survivor.

Survivor'un all stara falan ihtiyacı yok. Her sene yeni gelen yarışmacıları benimsedi millet. Sadece programın formatı olsun başka şeyler olsun eskisinden çok uzak. Bu yüzden reytinglerde yükselemiyor.

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey
Bir bakıma doğru tespit ama açıklamasını da yapmıştı. Açıklama tam tatmin etmese de mantıklıydı. İşin kötü kısmı Yunus Emre'nin oyunlara en çok takviye yapan iki kadından birisi olan Evrim'i söylemesi de yanlış. Gizem ve Burak ne güne duruyor onu anlamadım. Ceyhun, Burak, Gizem ve Tayfun arasında seçim yapmalılardı sadece. Yazık oldu valla :(
Yunus Emreye hak veriyorum ben. Sonuçta mental olarak Evrim onu düşürüyor. Ama Tayfunun birisini düşüreceğini sanmıyorum.

• Beğendim
Yunus Emreye hak veriyorum ben. Sonuçta mental olarak Evrim onu düşürüyor. Ama Tayfunun birisini düşüreceğini sanmıyorum.
Yani, çok kızamıyorum kimseye bu konseyde. Elenmesi gerekenlerden biri gitti ama ondan önce gitmesi gerekenler vardı :(

Bu arada fark ettin mi; Evrim konuşurken Nisa'nın ilk ikide olmasına şaşırdığını söylemişti. Kendisinin birinci olmasını bekliyordu sanırım :D

• Beğendim
Reactions: The_Erinch and DR
Yani, çok kızamıyorum kimseye bu konseyde. Elenmesi gerekenlerden biri gitti ama ondan önce gitmesi gerekenler vardı :(

Bu arada fark ettin mi; Evrim konuşurken Nisa'nın ilk ikide olmasına şaşırdığını söylemişti. Kendisinin birinci olmasını bekliyordu sanırım :D
Ben eninde sonunda Nisa'nın yükselmesini bekliyorum. Hem oyunlarda iyi, hem de çok tatlı. :D Ünlüleri tutsam da gönüllülerdeki Cemal ve Nisa da favorim. :)

Umarım ünlülerde de Perviz ve Elif hak etdiği oyları alır.

• Beğendim

Evrim o üstün zekasıyla işlemiş insanları ama herşey elinde patladı...ahhh birde gideydi..gerçekten karşı tarafa film izlettiler.