Düne göre artmamış iyi ki.İTALYA'DA SON DURUM, ÖLÜ SAYISINDA ÇİN'İ GEÇTİ!
İtalya'da 427 kişi daha öldü. Toplamda 3405 kişi hayatını kaybetti.
@Ahmed @Harunnn60 @Tolstoyevski @Dosi @Forumdash @bazinga @sokak sanati
Düne göre artmamış iyi ki.İTALYA'DA SON DURUM, ÖLÜ SAYISINDA ÇİN'İ GEÇTİ!
Vaka sayısı 35,716'dan 41,035'e yükseldi. 5,322 artış...İTALYA'DA SON DURUM, ÖLÜ SAYISINDA ÇİN'İ GEÇTİ!
Ben dünden sonra bugün en az 5500 vaka, 500-550 ölüm olacağını düşünüyorum.
Vaka sayısı çok artmışVaka sayısı 35,716'dan 41,035'e yükseldi. 5,322 artış...
Vaka sayısı artmış... Dün 4,660 vaka bildirilmişti.Düne göre artmamış iyi ki.
Ben 3405 rakamını vaka sayısı sandım. 😱Vaka sayısı çok artmış
O toplam ölüm. Böylece Çini geçtiler ölüm de.Ben 3405 rakamını vaka sayısı sandım. 😱
Vaka sayısı düşündüğüm gibi artmış. Ölü oranı 400-lerde kalmış iyi ki.Ben dünden sonra bugün en az 5500 vaka, 500-550 ölüm olacağını düşünüyorum.
Çin'i iki, üçle katlayacak gibiler. İtalya'ya yardım elini uzatması lazım Çin'in daha etkili şekilde.O toplam ölüm. Böylece Çini geçtiler ölüm de.
O toplam ölüm. Böylece Çini geçtiler ölüm de.
Ben de öyle düşünüyorum, gerçek vaka ve ölümü gizlemişlerdir bence de.Ben Çinin ilk başta olayı gizlediğini düşünüyorum niyeyse. O sebeple ölüm sayısı daha yüksektir.
Orası ayrı tabi, kapalı bir toplum, bu Çin devletine hiçbir zaman güvenilmemeli. Umarım bunların egemen olduğu bir zaman ilerde olmaz! ABD bunlardan bin kat daha iyidir.Ben Çinin ilk başta olayı gizlediğini düşünüyorum niyeyse. O sebeple ölüm sayısı daha yüksektir.
Ya ama domuz gribinde böyle olmamıştı, ben hiç hatırlamıyorum o dönemi? Normal gidip geldik dışarı çıktık, böyle değildi?Esas korktuğum şey sene sonuna kadar bu kaosun devam etme ihtimali. Yazın düşeceği kesin değil, bir ihtimal düştü diyelim. Sonbaharda tekrar 2.patlama yaşanırsa? Domuz gribi 2009 kış sonu baharda başlamış, yazın durulmuş ancak esas patlamayı sonbaharda yaşamış. Aradaki fark ise 10 senelik bilimsel ilerleme! Bir zahmet artık bu süreç 2009’daki gibi uzamasın. Yemek siparişi verir gibi ilaç, aşı bulunmasını istemek elbette doğru değil ama insan istiyor yine de bir an önce ilacının bulunmasını.
Yok o zamanda okullar 1-2 gün tatil olmuştu, sonbahar aylarıydı. şimdiye kıyasla o dönem hafifti. Ama Türkiye o zamanlar Avrupa ölümlerinde 2.sıradaymış bunu araştırırken çok şaşırmıştım.Ya ama domuz gribinde böyle olmamıştı, ben hiç hatırlamıyorum o dönemi? Normal gidip geldik dışarı çıktık, böyle değildi?
Orası ayrı tabi, kapalı bir toplum, bu Çin devletine hiçbir zaman güvenilmemeli. Umarım bunların egemen olduğu bir zaman ilerde olmaz! ABD bunlardan bin kat daha iyidir.
Bu vürüs bittikten sonra umarım ABD ve Avrupa hem bunların hesabını sorar hemde Çine bağımlılığını azaltır ve Türkiye de tabi.
Ya ama domuz gribinde böyle olmamıştı, ben hiç hatırlamıyorum o dönemi? Normal gidip geldik dışarı çıktık, böyle değildi?
Dış Siyaset evet iç siyaset no. Aklında bulunsun. Show TV haber tarzı takılabilirsin.Siyaset yasak mı hala forumda. Konuşuyor muyuz bunları artık.
Keşke hiç birine gerek duymasak. Japonya gibi kendi yolumuza baksak. Her halta atlamasak ama olan oldu artık. Bu saatten sonra eğri tahta düzelmez.
Yok o zamanda okullar 1-2 gün tatil olmuştu, sonbahar aylarıydı. şimdiye kıyasla o dönem hafifti. Ama Türkiye o zamanlar Avrupa ölümlerinde 2.sıradaymış bunu araştırırken çok şaşırmıştım.
Belki sosyal medya geliştiği için artık her yere video ve haber düşüyor. O yüzden gözümüze büyük geldi bu vürüs.
Dış Siyaset evet iç siyaset no. Aklında bulunsun. Show TV haber tarzı takılabilirsin.
Japonya ve G. Kore cidden iyi yönetti süreci.