19 Mart 2020 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Akşam Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• 3'te 3 Tarih | TRT 1

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
Seçeneklere artık Netflix de eklenebilir bence çağa ayak uydurmak adına :A @Sherlock
Netflixi bir kanal olarak görebiliriz. Önemli olan ankete netflixten neyi sokmak:A
Şimdi şöyle yaklaşayım olaya sevgili arkadaşlar. Bu konu hangi bölümde yer alıyor? Reyting Sonuçları & TV Haberleri.

Netflix veya diğer dijital platformlar reyting sistemimizde ölçülüyor mu, hayır. Sonuçta bu konularda napıyoruz, reyting sonuçlarını yorumluyoruz.. Bir de adı üstünde dijital, TV değil..

Bu sebeplerden ötürü "diğer" seçeneğimizi kullanmanız uygun olacaktır sayın Netflix milliyetçisi @Tolstoyevski bey :A

Netflix'i ben de çok seviyorum ayrıca modern bir admin olduğumu da düşünüyorum. :A But unfortunately there is nothing I can do about it..
İnternet yayıncılıgı eklenecekti hesaplamalarda noldu?? Dün akşam Diriliş Ertugrul youtube'da canlı yayınlanıyordu :A Haberiniz varmıydı :A

Netflixi bir kanal olarak görebiliriz. Önemli olan ankete netflixten neyi sokmak:A

İnternet yayıncılıgı eklenecekti hesaplamalarda noldu?? Dün akşam Diriliş Ertugrul youtube'da canlı yayınlanıyordu :A Haberiniz varmıydı :A

Dijital Platformlar (Lütfen belirtiniz) gibi bir seçenek olabilirdi de neyse bu konular beni aşıyor geri çekiyorum yapacak bir şey yok reyting konusuna girdiği için bürokratik engel doğaldır :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Şimdi şöyle yaklaşayım olaya sevgili arkadaşlar. Bu konu hangi bölümde yer alıyor? Reyting Sonuçları & TV Haberleri.

Netflix veya diğer dijital platformlar reyting sistemimizde ölçülüyor mu, hayır. Sonuçta bu konularda napıyoruz, reyting sonuçlarını yorumluyoruz.. Bir de adı üstünde dijital, TV değil..

Bu sebeplerden ötürü "diğer" seçeneğimizi kullanmanız uygun olacaktır sayın Netflix milliyetçisi @Tolstoyevski bey :A

Netflix'i ben de çok seviyorum ayrıca modern bir admin olduğumu da düşünüyorum. :A But unfortunately there is nothing I can do about it..

Açıklamaya bak, tam bir şovmen açıklaması... :A Fatih Terim modunu açmış resmen. :A

Haklısın Kaan'ım, gereken açıklama yapıldığına göre @Tolstoyevski de tatmin olmuştur bence. :A

Açıklamaya bak, tam bir şovmen açıklaması... :A Fatih Terim modunu açmış resmen. :A

Haklısın Kaan'ım, gereken açıklama yapıldığına göre @Tolstoyevski de tatmin olmuştur bence. :A

Bürokratik sebeplerden dolayı olduğu için hayır olmadım ama televizyon sektörüne beddua edip dijitalin tek güç olmasını dilemek haricinde başka bir söz düşmez bize saygı duymak dışında :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Tamam belki TV değil ama ankette yer alan soru "bu akşam ne izleyeceksiniz" olduğu için bence "Dijital Platformlar" olmasında çok da zarar olmaz gibiydi ama teklif var ısrar yok :A Umarım öyle bir gün gelir ki dijital platformlar tamamen hükmeder piyasaya, dizilerin çoğunluğu dijital olur o zaman görüşürüz :A

Bu arada en sevdiğin at türü neydi Arap atı mi İngiliz mi? :A @Bully
Gün olur devran döner diyorsun yani, hadi bakalım. :A

Arap Atı iyidir :A Kendimle de özdeşleştirdiğim için :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961