TVen Bu Şarkı Benim 2.Sezon 1.Hafta (Eurovision Şarkıları)

İlk Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Dua Lipa Şarkıları

Oy: 4 13.3%
  • Eurovision Şarkıları

Oy: 13 43.3%
  • 80'ler

Oy: 12 40.0%
  • Almanca Rap

Oy: 1 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
@Dosi oldu mu :A Herkesten özür :F
Rakam olarak tamamlar :A hakim değilim kimler yarişıyor ama almışsındir elbet listeden :A akşam 20'den sonra yine bu şekilde etiketlersin, sonra gelsin kapışma :A :A birini unutsaydın başınızı ağrıtirdı :A

artık müdahele etmeyecem. Çok olmaya başladim :A @kerem ile haledersiniz, ben keyfini çıkaracağım jüriliğin 😎

• Harika
Reactions: kerem
Son bir etiket yapıyorum, akşam erken davranıp kapmak için etiketleme yapmak ve videonun linkini bırakmak zorunda değilsiniz, ama şarkıcı ve şarkının ismini tam yazmak zorundasınız. (2017'de böyleydi) Zaten şarkılar netleştikten sonra herkes klibi ekleyip etiket yapmak zorunda. :X

@Yiğitt @Ahmed @dreamy @Aserat @Özgür @bazinga @Billy Kane @mesmeso61 @Turkuazz @phoebebuffay @xemrexxx @S.G.A.T. @xBUGRAx @denizz19 @mrt-06 @batuhankaralar @-potterhead-
Bi de burada kaos yaşayalım ilk kim gönderecek diye, çok tekdüze hayatımız varmış gibi. :A @Tolstoyevski @Dosi

Rakam olarak tamamlar :A hakim değilim kimler yarişıyor ama almışsındir elbet listeden :A akşam 20'den sonra yine bu şekilde etiketlersin, sonra gelsin kapışma :A :A birini unutsaydın başınızı ağrıtirdı :A

artık müdahele etmeyecem. Çok olmaya başladim :A @kerem ile haledersiniz, ben keyfini çıkaracağım jüriliğin 😎
Teşekkürler senin sayende bildirimler hep etiketle doldu. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
tüm yarışmacıları etiketlemedin 😱 17 kişiler :A @kerem
Ben akşam gelmeye çalışırım o vakitlerde. eğlenceli olacak kapışmalarıni izlemek :Z
Ben Almanya'nın herhangi bir şarkısıyla gelene tam puan veririm özellikle Lena Meyer Landrut'un Satelitte şarkısı aklınızda bulunsun. :Z

@Yiğitt @Ahmed @dreamy @Aserat @Özgür @bazinga @Billy Kane @mesmeso61 @Turkuazz @phoebebuffay @xemrexxx @S.G.A.T. @xBUGRAx @denizz19 @mrt-06 @batuhankaralar @-potterhead-
2. hafta konusunu açar, herşeyi rayına oturtururum. Sonra ilerler bu böyle. Bu hafta @MayısKralı'nın aceleciliğine verelim. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bencede yapın :A kendisi ile başka bir yarışmada geçmişimiz var, yeni aktif olan bir üyeydim ve beni baş jüri yapti sonra kendimi programı sunarken buldum :F

Burada ona başta 'programi tamamlayacakmısın' diye sordular. Senin ikinci sunucu olman herkesi rahatlattı :A konuda ve özelden bana yarışma kurallarını soranlar oluyor. 2 sunucu var ve ben kendimi yine yarışmanin sorumlusuymuş gibi hissediyorum :A ilk bölüm başlasın, jüriliğimin tadını çıkarayım artık :A
Ben bu yoruma niye çok güldüm? :F

@MayısKralı alemsin ha. :A