Rakam olarak tamamlar hakim değilim kimler yarişıyor ama almışsındir elbet listeden akşam 20'den sonra yine bu şekilde etiketlersin, sonra gelsin kapışma birini unutsaydın başınızı ağrıtirdı@Dosi oldu mu Herkesten özür
Konumuz ne şimdi tam olarak? @MayısKralı
Tamamdır aşko.Eurovision Şarkıları'ndan birini seçeceksin kanka. Akşam saat 20.00'da ben mesaj atacağım o mesajtan sonra şarkıları göndereceksiniz önce davranan şarkıyı kapacak.
Bi de burada kaos yaşayalım ilk kim gönderecek diye, çok tekdüze hayatımız varmış gibi. @Tolstoyevski @DosiSon bir etiket yapıyorum, akşam erken davranıp kapmak için etiketleme yapmak ve videonun linkini bırakmak zorunda değilsiniz, ama şarkıcı ve şarkının ismini tam yazmak zorundasınız. (2017'de böyleydi) Zaten şarkılar netleştikten sonra herkes klibi ekleyip etiket yapmak zorunda.
@Yiğitt @Ahmed @dreamy @Aserat @Özgür @bazinga @Billy Kane @mesmeso61 @Turkuazz @phoebebuffay @xemrexxx @S.G.A.T. @xBUGRAx @denizz19 @mrt-06 @batuhankaralar @-potterhead-
Kaoslara doyacağız zaten, artı @Ahmed 'te itirafları gidip kandil gecesi sunacak en uslu durulması gereken gün @TolstoyevskiBi de burada kaos yaşayalım ilk kim gönderecek diye, çok tekdüze hayatımız varmış gibi. @Tolstoyevski @Dosi
İki kişi var itiraf yapacağım biraz kaos aşılayayım.Kaoslara doyacağız zaten, artı @Ahmed 'te itirafları gidip kandil gecesi sunacak en uslu durulması gereken gün @Tolstoyevski
Teşekkürler senin sayende bildirimler hep etiketle doldu.Rakam olarak tamamlar hakim değilim kimler yarişıyor ama almışsındir elbet listeden akşam 20'den sonra yine bu şekilde etiketlersin, sonra gelsin kapışma birini unutsaydın başınızı ağrıtirdı
artık müdahele etmeyecem. Çok olmaya başladim @kerem ile haledersiniz, ben keyfini çıkaracağım jüriliğin 😎
tüm yarışmacıları etiketlemedin 😱 17 kişiler @kerem
Ben akşam gelmeye çalışırım o vakitlerde. eğlenceli olacak kapışmalarıni izlemek
2. hafta konusunu açar, herşeyi rayına oturtururum. Sonra ilerler bu böyle. Bu hafta @MayısKralı'nın aceleciliğine verelim.Ben Almanya'nın herhangi bir şarkısıyla gelene tam puan veririm özellikle Lena Meyer Landrut'un Satelitte şarkısı aklınızda bulunsun.
@Yiğitt @Ahmed @dreamy @Aserat @Özgür @bazinga @Billy Kane @mesmeso61 @Turkuazz @phoebebuffay @xemrexxx @S.G.A.T. @xBUGRAx @denizz19 @mrt-06 @batuhankaralar @-potterhead-
Sizi virüs ve kandil bile durdumayorsa diyecek birşeyim yokİki kişi var itiraf yapacağım biraz kaos aşılayayım.
Beni kimse durduramaz dilimden düşürmem, o iki şahısa diyeceklerim var.Sizi virüs ve kandil bile durdumayorsa diyecek birşeyim yok
Eh karışsın biraz ortalık çayımı yudumlarım okurken (kendime olsa bile )
asıl ben olmadan dahada karışacaktı ortalık kuralları yarısına anlatıp diğerlerini es geçti sonra sil baştan konsept değişirdi iyilik yaramıyor aaaaaTeşekkürler senin sayende bildirimler hep etiketle doldu.
Ben bu yoruma niye çok güldüm?Bencede yapın kendisi ile başka bir yarışmada geçmişimiz var, yeni aktif olan bir üyeydim ve beni baş jüri yapti sonra kendimi programı sunarken buldum
Burada ona başta 'programi tamamlayacakmısın' diye sordular. Senin ikinci sunucu olman herkesi rahatlattı konuda ve özelden bana yarışma kurallarını soranlar oluyor. 2 sunucu var ve ben kendimi yine yarışmanin sorumlusuymuş gibi hissediyorum ilk bölüm başlasın, jüriliğimin tadını çıkarayım artık
Kolay gelsin ozaman çayın yanına cipste koyayım bariBeni kimse durduramaz dilimden düşürmem, o iki şahısa diyeceklerim var.
Biraz pişman olmuştum baş jüri olduğuma tam 3 sene önceydi Şimdi neyseki sen varsın da seve seve oldum jüri