Mucize Doktor - 7. Sezon 12. Bölüm.Sanki Ali'yle Nazlı evlenmiş de çocukları olmuş ve toplu aile fotoğrafı çekiyorlarmış gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 75935
Ekli dosyayı görüntüle 75936
@serhatt @alperuz @xemrexxx @Özgür @xBUGRAx @xdragxx @Sherlock
Mucize Doktor - 7. Sezon 12. Bölüm.Sanki Ali'yle Nazlı evlenmiş de çocukları olmuş ve toplu aile fotoğrafı çekiyorlarmış gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 75935
Ekli dosyayı görüntüle 75936
@serhatt @alperuz @xemrexxx @Özgür @xBUGRAx @xdragxx @Sherlock
İyi de sırayla gitmiyor mu ki.Orijinal dizinin sezon finalinde deprem oluyor ve Ali göçük altında kalıyormuş. 😱 Eğer korona illetinden kurtulup sezon finalini görebilirsek bizimkiler de bunu yapar büyük ihtimal.
@xBUGRAx @Yiğitt @serhatt @Özgür @Sherlock @xemrexxx @xdragxx @The_Erinch @Emre Ozansoy
Karışık galiba.İyi de sırayla gitmiyor mu ki.Bizim Hikaye gibi karışık uyarlanıyorsa belki olur ama bence öyle yapmasınlar.
![]()
Ya bu Good Doctor hala devam ediyor mu? Ben bitti sanıyordum. Şimdi orijinali Kore yapımı ve 20 bölüm Amerika versiyonu 3 sezon ve hala devam ediyor yani. Biz hangisine bağlı gidiyoruz daha çok?Orijinal dizinin sezon finalinde deprem oluyor ve Ali göçük altında kalıyormuş. 😱 Eğer korona illetinden kurtulup sezon finalini görebilirsek bizimkiler de bunu yapar büyük ihtimal.
@xBUGRAx @Yiğitt @serhatt @Özgür @Sherlock @xemrexxx @xdragxx @The_Erinch @Emre Ozansoy
Sezon finalini göreceğimizi pek sanmıyorumOrijinal dizinin sezon finalinde deprem oluyor ve Ali göçük altında kalıyormuş. 😱 Eğer korona illetinden kurtulup sezon finalini görebilirsek bizimkiler de bunu yapar büyük ihtimal.
İkisinden de karışık alıyorlarmış ama telif hakkı alınan versiyonu Kore'deki.Ya bu Good Doctor hala devam ediyor mu? Ben bitti sanıyordum. Şimdi orijinali Kore yapımı ve 20 bölüm Amerika versiyonu 3 sezon ve hala devam ediyor yani. Biz hangisine bağlı gidiyoruz daha çok?
Ağzını hayra aç.Sezon finalini göreceğimizi pek sanmıyorum![]()
İyi de sırayla gitmiyor mu ki.Bizim Hikaye gibi karışık uyarlanıyorsa belki olur ama bence öyle yapmasınlar.
![]()
Ya bu Good Doctor hala devam ediyor mu? Ben bitti sanıyordum. Şimdi orijinali Kore yapımı ve 20 bölüm Amerika versiyonu 3 sezon ve hala devam ediyor yani. Biz hangisine bağlı gidiyoruz daha çok?
Sezon finalini göreceğimizi pek sanmıyorum![]()

Hahahah sinir bozucu değil komik bence.Resmin (boylar açısından) tuhaflığı sinirimi bozdu.@xBUGRAx @alperuz @xemrexxx @The_Erinch @Emre Ozansoy
Ekli dosyayı görüntüle 76408
Bari biraz eğilseymiş.Hahahah sinir bozucu değil komik bence.Onur’da da bir boy var ki maşallah.
![]()
Hayır mı kaldıİkisinden de karışık alıyorlarmış ama telif hakkı alınan versiyonu Kore'deki.
Ağzını hayra aç.![]()
Ferman'la aynı boydayımResmin (boylar açısından) tuhaflığı sinirimi bozdu.@xBUGRAx @alperuz @xemrexxx @The_Erinch @Emre Ozansoy
boyu boyumaHahahah sinir bozucu değil komik bence.Onur’da da bir boy var ki maşallah.
![]()
Ferman ın da işi zor bacak omuza yapamaz kolay kolayFerman'la aynı boydayım![]()
Merve aşkımResmin (boylar açısından) tuhaflığı sinirimi bozdu.@xBUGRAx @alperuz @xemrexxx @The_Erinch @Emre Ozansoy
Benim boyum da uzun olduğu için rahatlıkla yaparFerman ın da işi zor bacak omuza yapamaz kolay kolay![]()
Virüs beni de böyle vurduKudurdu yine.![]()
Virüsten önce de böyleydin be.Virüs beni de böyle vurdu![]()