Ne bileyim bilmıyorum bölüm sayısını 13 ise öyle yapıyorum 8 se @Yiğitt in dediği gibi 2şer izleriz ilk günden8 bölüm değil mi ya? 13 nereden çıktı?
Ne bileyim bilmıyorum bölüm sayısını 13 ise öyle yapıyorum 8 se @Yiğitt in dediği gibi 2şer izleriz ilk günden8 bölüm değil mi ya? 13 nereden çıktı?
Maksimum 10 bölümdür merak etme. Zaten bu sezon çok erken başladı biliyorsun.Ne bileyim bilmıyorum bölüm sayısını 13 ise öyle yapıyorum 8 se @Yiğitt in dediği gibi 2şer izleriz ilk günden
8miş imdb'ye baktım İmdb'de 5 sezon gözüküyor 5.sezon onayı almişmiydi bu?Maksimum 10 bölümdür merak etme. Zaten bu sezon çok erken başladı biliyorsun.
@phoebebuffay'in dediğine göre 4. sezon yeni jenerasyonla çekilecekmiş. Bambaşka bir kadroyla yani. Gerçi resmi hesabın instagram postu bunu doğruluyordu zaten.8miş imdb'ye baktım İmdb'de 5 sezon gözüküyor 5.sezon onayı almişmiydi bu?
Iyy glee gibi saçmalarlar @xemrexxx@phoebebuffay'in dediğine göre 4. sezon yeni jenerasyona çekilecekmiş. Bambaşka bir kadroyla yani. Gerçi resmi hesabın instagram postu bunu doğruluyordu zaten.
Aynen öyle. Ben zaten bu sezonu son olarak görüyorum. O yüzden yavaş yavaş izleyeceğim.Iyy glee gibi saçmalarlar @xemrexxx
glee nin 4.sezonu gayet iyiydi 5. te saçmaladıIyy glee gibi saçmalarlar @xemrexxx
Kız zaten bu 3.sezon fragmanında da var nesi spoiBir insan niye spoiler gösteren fotoğraf paylaşır hemde en önemli oyuncu bu fotoğrafı paylaşıyor... Sinirim bozuldu. İzlemeyen açmasın zaten İnstagram da var.
Zevksiz. Ss @serhatt 2 @Forumdash 3 gibisin. SsBitti sezon. Detaya girmeden kısa bir şekilde değerlendireceğim. Fragmanı izlediğim için ve yediğim spoiler'lar yüzünden maalesef biraz düşük heyecanla ilerlese de ortalama bir sezondu. 2. sezon bile çok daha iyiydi 3. sezona göre. Ama ilk sezon dizinin gerçekten her anlamda zirvesi. Senarist elinde bu kadar derin karakterler varken batırmış açıkçası. Çok tekrara düşülmüş ve izleyiciye beğendirtme amacıyla çekilen çok sahne vardı. Karakterlerin hepsi histerikli ve itici hale getirilmiş. Gerilim ve heyecana dönük bir hava vardı. Gençlik ve eğlenceli olan yanını iyi işlediklerini düşünmüyorum. Zorlama ve mantık hataları da söz konusuydu. Yeni sezonu gelmemesi gerek bence ama son sahneden dolayı da gelebilecek gibi duruyor... Ama benden bu kadar, yeni sezonu olursa da izlemeyeceğim ki olmasın, iyi hatırlamak istiyorum diziyi.
Puanım: 6/10
Neyini beğenmedin geneZevksiz. Ss @serhatt 2 @Forumdash 3 gibisin. Ss
Yorumunu beğenmedim melun @Silinmiş Üye unNeyini beğenmedin gene
Asıl senin yorumun nerde? İzlemediysen yarın akşam bizle izleZevksiz. Ss @serhatt 2 @Forumdash 3 gibisin. Ss
İzledim son bölüm çok iyiydi akılları başlarına geldiAsıl senin yorumun nerde? İzlemediysen yarın akşam bizle izle
Kesin son bölümde birbirlerine girmişlerdir Seninher yorumun spoi geliyor bana beeİzledim son bölüm çok iyiydi akılları başlarına geldi
Neyini beğenmedin işte YORUMUNYorumunu beğenmedim melun @Silinmiş Üye un
Ay niye öyle dedin, gayet güzel tadında sürüyor.3×1 | 3×2
Yeni sezon çok kasıntı olmuş. Beğenmedim.
Ander'in Ve Onarın sahneleri... Ender'in hastalığı... Polo'nun ölümü... Çağlanın direkten dönüşü... Bıktırdınız...