Günün zirvesini İspanya görüyor... Ölü sayısı 291'e ulaşmış. 8000'e yakın vaka bildirilmiş.
of
İsveçte ortalık karışacak diyorlar. 😳
Günün zirvesini İspanya görüyor... Ölü sayısı 291'e ulaşmış. 8000'e yakın vaka bildirilmiş.
Bunu izledim komik ama adam haklı.Hep Yavuz Dizdar'ın yuzunden Bilim Kurulunda yer alamadiği için muhaliflik yapıyor. Başka bi videosunda da İMF olayını katmişti Habertürk sırf program izlensin diye böyle polemikçileri çıkırıyor
İsveç bugün yeni sayı açıklamadı henüz, dün toplam olarak 1000'e yakın vakaya ulaştıklarını açıklamışlardı.of
İsveçte ortalık karışacak diyorlar. 😳
Kaçan iki kişi yakalanmış polis tarafından...KYK yurtlarına burası ahır deyip karantinadan kaçmaya çalışan umreciler varmış. Bir de bunlara “lütfen evinizden çıkmayın” dediler değil mi? Bunların hepsi potansiyel katildir benim gözümde. Kendini karantinaya alanlara hiçbir lafım yok onlara helal olsun, ancak Umre’den ya da yurt dışından dönüp sokakta elini kolunu sallaya sallaya yürüyen her kimse hepsi potansiyel katildir ve adam öldürmeye kast suçundan dava açılmalıdır her ne kadar açılmayacak olsa da.
Umre’den geçen hafta dönenler aramızda, kelle koltuktayız diğer bir deyişle.
Kaçan iki kişi yakalanmış polis tarafından...
Polemik zamanı izliyorum Habertükü Deprem zamanı da izlememiştim. Toplumsal olaylarda bakmıyorum fazla Veyis'in programı hariç tabi. O sunuyorsa açık kalırBunu izledim komik ama adam haklı.
HaberTürk 'ü seviyorum ama bazen reyting için cidden saçma sapan konuklar çıkarıyor. Deprem zamanı bir bakayım dedim. Profösörler konuşurken konuklar arası çay içme, çerez yeme filan var, ve yerken mikrofon olduğu için duyuluyor, çok rahatsız edici. Kahvehane gibi bir ortam oluyor.
Daha Nagihan tarzı konukları var facia resmen. Fatih Altaylı şunlara müdahale etsin.
Ben de hakkımı helal etmiyorum onlara... Karantinaya alınmışlardır tekrar, başka bir şey olacağını sanmam.Bu süreçten sonra onlar tutuklanmazsa yazıklar olsun! Onlara lanet olsun diyorum başka bir şey söylemiyorum.
Bilmiyorum bir çay hüpletme sesi duydum cidden, çerez yiyen de vardı, o an bir soğuma geldi.Polemik zamanı izliyorum Habertükü Deprem zamanı da izlememiştim. Toplumsal olaylarda bakmıyorum fazla Veyis'in programı hariç tabi. O sunuyorsa açık kalır
Bizde açıklanan sonuçlar sadece test edilenler. 1018 kişi belirtilmiş ki bir okadar daha kişi olma olasılığı yüksek çünkü herkesi test etmiyorlar.İsveç bugün yeni sayı açıklamadı henüz, dün toplam olarak 1000'e yakın vakaya ulaştıklarını açıklamışlardı.
Hiiiiç sanmıyorumBilmiyorum bir çay hüpletme sesi duydum cidden, çerez yiyen de vardı, o an bir soğuma geldi.
Yine de kanalı seviyoruz tabi. Şu Hülya Hökenek çok değişik geldi bana. Reelde kesinlikle dominant bir tarafı var bu kesin.
Siz fazla ciddiye almıyor musunuz bana mı öyle geliyor? Tedbirler ne durumda?Bizde açıklanan sonuçlar sadece test edilenler. 1018 kişi belirtilmiş ki bir okadar daha kişi olma olasılığı yüksek çünkü herkesi test etmiyorlar.
İşveç basınından bazı başlıklar:
az önce 3. ölümün gerçekleştirildigi bildirildi. Henüz bilgi verilmedi.
Dolandırıcılar koronayı fırsat bilip yaşlıları hedef alıyorlar (içeriğine bakmadım henüz)
positif çıkan bir hastayı karantinaya almayarak tedavi ettiler ve 100lerce kişiye bulaştırmış olabilir.
Koronavirüse yakalanmıs bir doktorun ameliyat gerçekleştirdiği iddiası var.
Hockey ligi askıya alındı ve tüm takımlar bulundukları gruplarda kaldı yani böylelikle üst lige çıkan veya alt lige kayan takımlar olmayacak.
ve İsveç'te hayat normal şekilde devam ediyor çünkü bir takım şeyleri test ediyorlar. Şöyle saçma bir düşünce var "insanlar hastalanıp bağışıklık kazanacaklar ve bu şekilde bağışıklık sistemi zayıf insanlar daha az etkilenecek. Amaç bu hastalığın yavaş ilerleyip sonrada son bulması. Kendini en ufak bir şekilde kötü hisseden herkes evinde kalmalı. Bu şekilde bulaştırma daha az olur"
@bazinga @Tolstoyevski @Ahmed @Sherlock
Kitle bağışıklığı diye bir şey var. Fakat daha başlarında olan çok tehlikeli bir hastalık karşısında etkili bir yol olduğunu söylemek güç. İlk etapta hastalıkla ölmesi insanları gözden çıkarmak demek bu, vicdansızca.Bizde açıklanan sonuçlar sadece test edilenler. 1018 kişi belirtilmiş ki bir okadar daha kişi olma olasılığı yüksek çünkü herkesi test etmiyorlar.
İşveç basınından bazı başlıklar:
az önce 3. ölümün gerçekleştirildigi bildirildi. Henüz bilgi verilmedi.
Dolandırıcılar koronayı fırsat bilip yaşlıları hedef alıyorlar (içeriğine bakmadım henüz)
positif çıkan bir hastayı karantinaya almayarak tedavi ettiler ve 100lerce kişiye bulaştırmış olabilir.
Koronavirüse yakalanmıs bir doktorun ameliyat gerçekleştirdiği iddiası var.
Hockey ligi askıya alındı ve tüm takımlar bulundukları gruplarda kaldı yani böylelikle üst lige çıkan veya alt lige kayan takımlar olmayacak.
ve İsveç'te hayat normal şekilde devam ediyor çünkü bir takım şeyleri test ediyorlar. Şöyle saçma bir düşünce var "insanlar hastalanıp bağışıklık kazanacaklar ve bu şekilde bağışıklık sistemi zayıf insanlar daha az etkilenecek. Amaç bu hastalığın yavaş ilerleyip sonrada son bulması. Kendini en ufak bir şekilde kötü hisseden herkes evinde kalmalı. Bu şekilde bulaştırma daha az olur"
@bazinga @Tolstoyevski @Ahmed @Sherlock
Halk ciddiye alıyor ama politikacılar değil. Büyük bir tepki var. Okulları kapatın diye yalvarıp duruyorlar ama bu şekilde devam diyorlar. O en asağıda belirttiğim saçma stradejiyi kullanmaktalar. Biz sınırları kapatmıyoruz, diğer ülkelerin kapamasıyla havalimanı trafiği askıya alınıyor.Siz fazla ciddiye almıyor musunuz bana mı öyle geliyor? Tedbirler ne durumda?
Nisan'ın başında paskalya tatili var ve galiba kendi fikrim, ozamana kadar bekleyip, o tatilde hastaliğın yayılma ve istatiklerine göre hareket ederler ama ozamana kadar zaten baya kişi bu virüse yakalanır.Kitle bağışıklığı diye bir şey var. Fakat daha başlarında olan çok tehlikeli bir hastalık karşısında etkili bir yol olduğunu söylemek güç. İlk etapta hastalıkla ölmesi insanları gözden çıkarmak demek bu, vicdansızca.
ingiltere'de virüsün yayılmasının normal karşılanması sonucunda vaka sayısı artmaya devam ediyor. son 24 saatte 232 #covid19 vakası ve 14 ölüm yaşandı. toplam vaka sayısı 1372, ölü sayısı ise 35 oldu.