İTALYA'DAN ÜZÜCÜ HABER...

İtalya'da virüsün seyri değişti, vakaların artık daha genç yaşlarda görülmeye başlandığı belirtildi.

• İlginç
  • Üzücü
Reactions: Harunnn60 and Dosi

İtalya'da virüsün seyri değişti, vakaların artık daha genç yaşlarda görülmeye başlandığı belirtildi.
SON BİLGİ!

İtalya, SAVAŞ TRİAJ'a geçiyor... Bu kapsamda 80 yaş üzeri ve durumu kötü olanlar yoğun bakım ünitelerine alınmayacak, bırakılacak. (Bir süredir bunun uygulandığı söyleniyordu zaten, şimdi resmiyet kazandı.) @bazinga @Tolstoyevski @Forumdash @Harunnn60 @Ahmed @Dosi

İyice içim daralmaya başladı umudum giderek eriyor. Bu yaşananlar resmen sonun başlangıcı. Virüs mutasyon geçirip genç yaşlı demeden herkese etki etmeye başladığı an... Resmen kabus gibi üzerimize çöktü. Bildiğin kabus bu, tüm bu yaşananların rüya olduğunu fark etsek ne kabustu deriz ve şu an gerçek bir kabus ile yüz yüzeyiz.

İyice içim daralmaya başladı umudum giderek eriyor. Bu yaşananlar resmen sonun başlangıcı. Virüs mutasyon geçirip genç yaşlı demeden herkese etki etmeye başladığı an... Resmen kabus gibi üzerimize çöktü. Bildiğin kabus bu, tüm bu yaşananların rüya olduğunu fark etsek ne kabustu deriz ve şu an gerçek bir kabus ile yüz yüzeyiz.
Dünya'da ülkeler bilimsel çalışmalarını da sürdürüyor, 23 farklı ilaç üzerinde çalışılıyor. Bazılarında sona yaklaşıldığı söyleniyor, bazıları daha klinik aşamasında. Aşıda da sona gelindiği söyleniyor, ABD ve Almanya bu konuda yarışıyor bildiğim kadarıyla. On beş güne çözümü ortaya çıkacak gibi...

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Arkadaşlar Iraz'a ulaştım. @Tzira

Kendisi iyiymiş. İtalya da okuyordu. Hala orada şuan. Tanırsınız zaten.

Screenshot_20200315_211611.jpg

@Yiğitt @Ahmed @mrt-06 @Forumdash @bazinga @cookies @Aserat @Tolstoyevski

genç yaşlarda görünmesi aslında şaşırtıcı değil, gençlerde ölüme yol açarsa ozaman sıkıntı olur. Bizim burada ilk etapta 40-60 arasında görüldüğünü yazmıştım, sonrasında daha büyük yaşlarda artış olmaya başlamıştı.
Bu arada 3. ölen kişide hasta ve yaşlıymış. Stockholm'den

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
  • Üzücü
Reactions: Harunnn60
  • Beğendim
Reactions: Harunnn60
SON DAKİKA!

Norveç Maliye Bakanı: "Ülkemizde iflaslara hazır olmalıyız."

Norveç'te bugün 97 vaka tespit edildi. Ülke genelinde vaka sayısı 1,206'ya yükseldi.

İtalya'daki durum gittikçe korkunçlaşıyor gerçekten. %7.3'e yükseldi ilk kez ölüm oranı. :( Kapasite sıkıntısıyla oran daha da artabilir gibi.

1672 kişinin de durumu ciddiymiş. Bu olayı küçümseyen ülkeler aklını başına alır inşallah.

Çin durumu epey kontrol altına almış gibi görünüyor. Bugün görülen vaka sayısı 25, ölüm sayısı ise 10 olarak duyuruldu.

FRANSA DA SON DURUM...

Fransa 23 yeni vaka ve 7 ölüm daha bildirerek toplamda 127 ölüm ve 5,423 vakayı doğruladı!