SON DAKİKA | Çekya, tüm ülkenin tecrit altına alınacağını açıkladı.

Avrupa'nın yaptığı açıklamalar hayret verici, yaşlıları gözden çıkarmak mı? Nüfusu düzenleme fırsatı mı yaratmak istiyorlar ben hiç anlam veremedim.

SON BİLGİ!

İran'da virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 613'ten 724'e; vaka sayısı 12,179'tan 13,339'a yükseldi.

SON DAKİKA!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün vaka sayısına dair ve vakaların son durumuna dair açıklama yapacak!

Güney Kıbrıs Rum yönetimi koronavirüs (Covid-19) nedeniyle kuzey ile güney arasındaki geçişleri sağlayan tüm sınır kapılarını kapatma kararı aldı.

• Beğendim
Reactions: cookies
Umre’den gelenlerin belki yarısı aramızda olsa da olsun zararın neresinden dönülürse kârdır, yarım da olsa eyvallah. Öğrencilere o kadar laf ettik neden oraya buraya dağıldılar diye ama gördük ki iyi yapmışlar aslında. Hatta bazı taşlar yerine daha iyi oturuyor şimdi. Mesela devlet neden tatil kararını acele verip hiç “yerinizde kalın, başka şehre gitmeyin” demedi diyordum. Belki de esas amaç öğrenci yurtlarını böyle kademeli olarak boşaltmak ve bu yurtları önümüzdeki günlerde karantina merkezleri haline getirmekti amaç. Herkes birden yurdu terk etsin de diyemezlerdi kaos olacağı için, böyle olması daha iyi oldu. 1 haftaya bütün yurtlar tamamen terk edilir ülke geneli ve karantina için hazır tutulur. Umarım hiçbirimizin yolu düşmez o kamplara...