Gerçekten çok haklısın ve bu umre olaylarının tehlikesini ilk sen sezmiştin forumda. Şimdi umreden gelenler herkeste tokalaşacak, öpüşecek, ziyarete gelenler olacak. Başımıza bela olacaklar.Al işte korkulan başa geldi hepimize geçmiş olsun. Halen “Lütfen” diyor adam şaka gibi. Devletin gücü o 20 bin kişiyi karantina altına almaya yetmiyor mu? Sen almazsan adamların neden umrunda olsun? Evden dışarı %90’ı çıkar. %100’ü ise evde birine virüs bulaştırıp yine dışarı yayar bir şekilde.
Bu umreden dönenler vakası yüzünden 2 hafta içinde vaka sayısı 4 haneyi görürse kimse şaşırmasın. Devlet bu konuda “lütfen”lerde kaldığı için başarısızdır benim gözümde. “Lütfen” diye mücadeleye başlayan İtalya’nın, İspanya’nın durumu ortada. Umarım çok geç kalmadan zararın neresinden dönersek dönelim, yeter ki alınsın önlem.
Dün de dedim ve tekrarlıyorum, yurt dışından bu virüsü getirenlere tek tek hakkımı haram ediyorum. En ufak hakkımız doğacaksa haram olsun.
Bir an önce polis kontrol şartı ile evlerinde tutulmalı yada karantinaya alınmalı acilen!