Ömer Bayram en kaliteli maske ile gereken önlemleri almıştır. Kamuoyuna duyurulur... :A

Malum maç öncesi pilav üstü kuruya da maske bulabilirsen çok iyi olur sinerjiyi bozmamak adına :A Gerçi onun kadroda olması bile zor gözüküyor ama olsun...

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Hangi hızda okudun x1.75 de :A

Okudum adamın postunu ama sonrasında az bilgi vermiş ve söyleyecek cümlesi kalmayınca şurada şu vaka görüldü, okullar tatil edildi demiş
Ve kendi reklamını yapmış :F

Ahh @beyazsoy olacaktı, 3 lü muhabbet edecektik. Kesin dış güçlere bağlardı :A
İhtiyarın her konuda bilgisi vardı ah gitti huzur evlerine :A

Eskiden lisedeyken siz gece sohbet ederdiniz ben yarın sabah okurdum :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Önlem almak için ara mı ne veriliyormuş pek anlamam borsadan filan:X AMa fena düşmüş en son 115Kdi baktıgımda:X https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/bo...fiyatlarindaki-asiri-oynakliga-tedbir/1764150
Okudum adamın postunu ama sonrasında az bilgi vermiş ve söyleyecek cümlesi kalmayınca şurada şu vaka görüldü, okullar tatil edildi demiş
Ve kendi reklamını yapmış :F

Ahh @beyazsoy olacaktı, 3 lü muhabbet edecektik. Kesin dış güçlere bağlardı :A
İhtiyarın her konuda bilgisi vardı ah gitti huzur evlerine :A

Eskiden lisedeyken siz gece sohbet ederdiniz ben yarın sabah okurdum :A
Evet ederdik gelse:( Sen de twitterı yok mu? En son baktiğimda yaşıyordu. Değişmemişti, dönmemişti :A

Önlem almak için ara mı ne veriliyormuş pek anlamam borsadan filan:X AMa fena düşmüş en son 115Kdi baktıgımda:X https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/bo...fiyatlarindaki-asiri-oynakliga-tedbir/1764150

Evet ederdik gelse:( Sen de twitterı yok mu? En son baktiğimda yaşıyordu. Değişmemişti, dönmemişti :A
En son 2017 de gördüm bende twitter hesabında paylaşımlar yapıyordu, yine savunuyordu aynı şeyleri :A kaybettim hesabını sonra ama :A araştırmak lazım :A

@sürgünüm ü de unuttun hee sende. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
En son 2017 de gördüm bende twitter hesabında paylaşımlar yapıyordu, yine savunuyordu aynı şeyleri :A kaybettim hesabını sonra ama :A araştırmak lazım :A

@sürgünüm ü de unuttun hee sende. :A
O kapamiş twitterını onu ozaman kontrol edemedim:A Selam yollattım kaç kişiyle kimse bana as diyerek geri dönmedi:F Daha napim? Gelsin tabi o da:(

• Üzücü
Reactions: Harunnn60