Aşkım yılın en haraketli ve çoşkulu şarkısı. Çatla."Lalalalalala Kleopatra"
Bu mudur yani?
Aşkım yılın en haraketli ve çoşkulu şarkısı. Çatla."Lalalalalala Kleopatra"
Bu mudur yani?
Şunları kıskandım. Hepsini dinle ne demek istediğimi anlarsın.Aşkım yılın en haraketli ve çoşkulu şarkısı. Çatla.
Canım 40 şarkının hepsine baktım. Norveç ve Litvanya güzel evet. Ama ben bizimki 1. olacak demiyorum ki. İlk 10da kesin yer alır diyorum.Şunları kıskandım. Hepsini dinle ne demek istediğimi anlarsın.
Ve tabi ki bu yıl kesin olarak ilk 5'te yer alacak olan biz.
ilk 10 Azerbaycan için aşırı vizyonsuz bir hedefti, dayanamadım.
Bence ilk 5i hakediyor. Ben diğer şarkıları dinlemedim ama eğer canlı performansı yine bu ayarda olursa mükemmel olurCanım 40 şarkının hepsine baktım. Norveç ve Litvanya güzel evet. Ama ben bizimki 1. olacak demiyorum ki. İlk 10da kesin yer alır diyorum.
Sizin şarkı klipte güzel olsa da canlı da batacak ve klipdeki havasını veremeyecek bir parça.
He da ilk 10'un neyi başarı o zaman?
Keçən il 8. olmuşduq balam. O mahnı daha zəif idi.
Kıskanma canısı.Canım 40 şarkının hepsine baktım. Norveç ve Litvanya güzel evet. Ama ben bizimki 1. olacak demiyorum ki. İlk 10da kesin yer alır diyorum.
Sizin şarkı klipte güzel olsa da canlı da batacak ve klipdeki havasını veremeyecek bir parça.
Ben de ilk öyle izledim. 3 dk boş geçmiyor, şarkıra herşey var dolu dolu.Bence ilk 5i hakediyor. Ben diğer şarkıları dinlemedim ama eğer canlı performansı yine bu ayarda olursa mükemmel olur
Sahne şovunu merak ediyorum. ilk dinlediğimde eh işte deyip şimdi çok iyi diyorum ama hâlâ sözleri zayıf, müziği ise güçlü bulmaktayım
Bu sabah reaction videoları izledim. Ağızları açık dinlemişler sizinkini
Aşkım jüriler bizi sevmiyor ve böyle şarkılara genelde düşük veriyorlar. 2018de koskoca Kıbrısa yaptıklarını unutmadık..He da ilk 10'un neyi başarı o zaman?
Ah zevkli ablam.@Ahmed ben çok sevdim şarkıyı kızda çok güzelmiş onuda beğendim umarım canlı performansta iyi iş çıkarır
Ah zevkli ablam.
Yoo, geçen sene jüri baya bir puan vermişti size. Halktan düşük almıştınız.Aşkım jüriler bizi sevmiyor ve böyle şarkılara genelde düşük veriyorlar. 2018de koskoca Kıbrısa yaptıklarını unutmadık..
Gay juriler etkilenmişti bizim adamdan. Maşallah daş gibiydi.Yoo, geçen sene jüri baya bir puan vermişti size. Halktan düşük almıştınız.