Aa ne demek açılsa da olur açılmasa da olur, ben açmasam bile başkası açardı eminim. Hepimiz bu forumun bir parçasıyla ki yeniden admin oldun konusuz olmazdı.Çok teşekkür ediyorum canım, evet güzel ve hoş bir sürpriz oldu beklemiyordum. Açılsa da olur açılmasa da modundaydım. Beni çok mutlu ettin.
Duygularımız karşılıklı, hep beraber daha nice senelerimiz olsun.
Hediyelerim harika. Kadın dizisi bir tatlı göründü gözüme. "Bir Öykü" ve Vartolu da muhteşem seçimler.
Var ya, "Mecbursun"u geçen kulüp konunda ben hediye etmeyi düşünüyordum sana, son anda değiştirdim. Çok severim şarkıyı, kalp kalbe karşıymış.
Bu ne? Sen şimdi tebrik falan mı ettin?
Hediyelerini de al git.Tebrikler @Bully 10.senende emekli olursun inş diyelim. Hemen bırakıp gitme
Bu da hediyelerin
popun zirve yaptiği dönemler
Dostum çok teşekkür ediyorum, inşallah.@Bully adminim nice beraber yıllarımıza
Teşekkür ediyorum Mehmet'im, heyecanla bekliyor olacağım muhteşem hediyelerini.tebrikler @Bully başarıların daim olsun hediyelerin yolda
Serhat'ım çok teşekkür ediyorum, beraber daha nice yıllarımız olsun inşallah. Ben de seni seviyorum.Kaan'ım tebrikler ediyorum nice yıllara seni seviyorum
İlk olarak kendimi hediye ediyorum
Ekli dosyayı görüntüle 76232
Ekli dosyayı görüntüle 76233
Ekli dosyayı görüntüle 76234
Ekli dosyayı görüntüle 76235
Forumda 7.yılım ama daha önce 1 kez açılmıştı yıldönümü konum, senin açmanla beraber 2 oldu. Mart 2018 ve 2019'da forumda yoktum ama, o zamanlar pas geçilmesi normal. Tekrardan teşekkür ediyorum aynen bir de bu aralar biraz yoğun ve stresliyim. Okul bitti ama iş arıyorum. Bu süreç de geriyor insanı. O yüzden de öyle dedim. Ben de açabilirdim açmaya ama üşendim, sen açmasan açan olur muydu, bunu bilemeyeceğiz.Aa ne demek açılsa da olur açılmasa da olur, ben açmasam bile başkası açardı eminim. Hepimiz bu forumun bir parçasıyla ki yeniden admin oldun konusuz olmazdı.
Seni Kadın izlemeye davet ediyorum. Aslında İçerde, Çukur gibi ortak dizilerimiz var ama sende @Çiğdem gibi sadece mafyalı dizileri seviyorsun anlaşılan.
Mecbursun eski bir şarkıdır pekde bilinmez ama senin biliyor olmana sevindi. Şarkının sözleri benden sana gelsin.
Eray'ım çok teşekkür ediyorum, aynen hep birlikte daha nice yıllarımız olsun inşallah.
Çok teşekkür ediyorum Serhan'ım, inşallah. Hep birlikte.Tebrikler Kaan'ım. 10. seneni kutlayalım İnşallah. @Bully
Hediyeni buldum. İlk tebrikleşmemiz. 2013.Çok teşekkür ediyorum Serhan'ım, inşallah. Hep birlikte.
Tebrikler Bully.İnşallah yakın dönemlerde seni yeni kulüplerde de görürüz
Saolasın Serhancım inşallah.
Seversin bu işleri. Nostalji forever.Hediyeni buldum. İlk tebrikleşmemiz. 2013.
Enes'im, çok teşekkür ediyorum kardeşim. Hep birlikte daha nice yıllarımız olsun inşallah.Kaan'ım tebrik ederim kardeşim; aramızda olmaya devam edeceğin nice mutlu yıllara inşallah. @Bully
(Zamanında Cengiz Atay'ı şampiyon yapamadık ama olsun. )
Dur nefes al bir daha yeni mezun oldun, ne bu hız. Bak bana 23 yaşıma geleceğim gala okuyorum. Hayırlısı ya, umarım en kısa sürede bulursun o işi. Sadece doğru zamanı bekle.Forumda 7.yılım ama daha önce 1 kez açılmıştı yıldönümü konum, senin açmanla beraber 2 oldu. Mart 2018 ve 2019'da forumda yoktum ama, o zamanlar pas geçilmesi normal. Tekrardan teşekkür ediyorum aynen bir de bu aralar biraz yoğun ve stresliyim. Okul bitti ama iş arıyorum. Bu süreç de geriyor insanı. O yüzden de öyle dedim. Ben de açabilirdim açmaya ama üşendim, sen açmasan açan olur muydu, bunu bilemeyeceğiz.
Kadın'a arada youtube'dan göz atıyordum ki zaten ben Arif karakteri için Sonunda da ArBah olmuş, sevindim. Aa yok sadece mafya değil dram, komedi, gençlik de severim ama son zamanlarda güzel dram çıkmıyor eskisi gibi
Ben eski toprağım canım bilmem mi Mecbursun'un çıkış tarihi benim doğum yılım Bu versiyonuna bayılıyorum özellikle
Enes'im, çok teşekkür ediyorum kardeşim. Hep birlikte daha nice yıllarımız olsun inşallah.
Hediyeler muazzam Pazar akşamı aynen bu görüntüyü görmemiz dileklerimle
Sarp reyizin oldukça karizma bir fotosu
Vee efsane Cengiz Ezel yüzleşme sahnesi, alalım dozumuzu yine... Ramo'yu izlememin önemli sebeplerinden biri de Cengiz Atay zaten ama ordaki Yavuz karakterinin Cengiz'in yerini tutması mümkün değil tabii ki...
Forum kıymet bilmemiş, ne diyebiliriz ki... Bizim gönlümüzün şampiyonu belli.