Barış Arduç 'Çukur'da!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,747
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Çukur'a sürpriz bir transfer daha!

533

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı dizinin başrollerinde; Aras Bulut İynemli, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Kubilay Aka, Cihangir Ceyhan, Burak Dakak, Nur Sürer ve Meral Çetinkaya gibi isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna 'Kiralık Aşk' ve 'Kuzgun' gibi dizilerde rol alan Barış Arduç dahil oldu.

'Çukur' yeni bölümleriyle her Pazartesi 20.00'de Show TV'de!

Kaynak: Mustafa Kılıç​

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: ömer karataş
Bu hesap Tolga Sarıtaş gelecek de demişti. :F
Bu Mustafa, Gökhan Horzum’a yakınlığıyla biliniyor doğru da olabilir ama sanmıyorum.

• Beğendim
Ay Yapım baktı Yasak Elma geçti, Gökhan Alkan'ı transfer etti. :F Ben de birini alayım dedi her halde. :F

Bu Mustafa, Gökhan Horzum’a yakınlığıyla biliniyor doğru da olabilir ama sanmıyorum.

Tolga Sarıtaş'ı kendisinden haberleri çalıp, izinsiz kullananlar için yaptı. Nejat İşler haberini de ilk bu kişi vermişti.

Kaynağa bak :F

Doğru olduğunu sanmıyorum, eğer doğruysa yazık etmiş kendine...

Tolga Sarıtaş olayını sürekli “şu Çukur’a dahil oluyor”, “bu Çukur’a dahil oluyor” haberleri yapanlar vardı, onlara tepki gösterme amacıyla çekmişti. He bunu da o şekilde düşünüp, yapmış olabilir onu bilemiyorum tabii. :A

Doğruysa çok iyi takviye bu arada, konuk olarak mı kalıcı olarak mı bilmiyoruz tabii ama kadro iyice aştı kendini. Müthiş bir kadroya sahip resmen dizi.

• Beğendim
Başroller dışında çoğu oyuncu artık 2 bölümde bir falan görünüyor. Bu kadar fazla oyuncu almak iyi değil.

• İlginç
Başrollerden sonra yan rol oynayacağını sanmıyorum bence de yalan gibi.

Sansasyonel bir transfer olur eğer doğruysa :D

Ay Yapım, oyuncularını bırakmıyor hemen. Alperen Duymaz, Onur Saylak örnekleri yakın. Barış Arduç için de aynı durum yaşanabilir.

Aynen. Haberi paylaşan kişi (Mustafa Kılıç) gece yayın yaptı, ileriye dönük bir proje için olabilir dedi. İleride başka bir proje yapılabilir tekrardan kendisine dedi.

Bu fotoğraf Kuzgun’dan olmasın, Ferit Kaya burada böyle giyinmiyor pek. :A
Bu fotoğraf zaten Kuzgun'dan. :A Ha Barış Arduç Çukur'a gelir mi, gelirse nasıl bir karakterle gelir veya bu kadar karakter varken neden öyle bir isim transfer edilir, bunlar önemli sorular tabi. Eğer gelirse 4. sezonu da planladıklarını anlamış oluruz elbette... :A Ha iyi bir karakter yazılırsa ve senaryo ona göre kurgulanırsa kaliteli bir oyuncu olduğu için zaten etki eder diziye. Ama doğru bir haber olma olasılığı düşük geliyor bana... :A

• Beğendim
Reactions: Sherlock

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961