Ayy bugün bizi dizi var. Ekranla en azından haftada 1 gün kalite geliyor ya yeter bana.
Ayy bugün bizi dizi var. Ekranla en azından haftada 1 gün kalite geliyor ya yeter bana.
Psikopat dizisinden iyidir asıl
Bu akıl almaz kıskançlığınızı görünce ben.Ay milletin evinde şu kanal 7/24 açık herald, başka mantıklı açıklama yok şu ilk bölüm reytinglerine.
Konuş gülüm, kim tutar seni.Ben hedef olmam hedef alırım
Okey baby as you wishKendimizi yıpratmayalım diye aşkım, just for us.
Ne ara malum kanal fanı oldun ayol. 😱
Ay yeter aş kendini artık midem bulandı hep aynı şeyi görmekten
Ben varken kimse sana da bir şey diyemez korkmaKonuş gülüm, kim tutar seni.
Ben fan değilim Allah yazdıysa bozsun. 😱 Sadece Öğretmen'e atılan laflara karşılık verdim.Ne ara malum kanal fanı oldun ayol. 😱
Maşallah izlemediğin tek Zümrüdlü dizi kaldı. sözde antisin.
Aradığım korumacı erkekğğğ.Ben varken kimse sana da bir şey diyemez korkma
Galiba sizin evde de o kanal açık duruyor tüm gün. 😱Ben fan değilim Allah yazdıysa bozsun. 😱 Sadece Öğretmen'e atılan laflara karşılık verdim.
Aman sen çokta şaaapma daAradığım korumacı erkekğğğ.
Poyraz’ın ilk sezon reytinglerine göz atmanı öneririm, çift rakamlara ulaşmıştı. Kadın’ın son sezonunu da gördük, 12-13 reytinglerden yarıya düştü sezon boyu, final etkisiyle yükseldi bi...2 reytingli Poyraz Karayel'i bile kalitemiz sayesinde uçurduk, gerisini siz düşünün. @Forumdash
Tebrikler Medyapım. Kadın'a laf atanlar şimdi seni övmelere doyamıyorlar, gurur duyuyorum seninle. 👏
Kadın 7 reytingin altına düşmedi yada ilk 3 dışına hiç çıkmadı, Poyraz Karayel ilk 25'e zar giriyordu. Ki final etkisiyle bile yükselemediniz yani. Kimse dizi nasıl bitti diye merak edip izlemedi bile.Poyraz’ın ilk sezon reytinglerine göz atmanı öneririm, çift rakamlara ulaşmıştı. Kadın’ın son sezonunu da gördük, 12-13 reytinglerden yarıya düştü sezon boyu, final etkisiyle yükseldi bi...
Sadece Öğretmen ve Mucize Doktor izliyorum ben ama evde Yasak Elma, Zümrüdüanka falan da izleniyor maalesef.Galiba sizin evde de o kanal açık duruyor tüm gün. 😱
Neyse ablam ruh sağlığını koru mazallah.
Kadın 7 reytingin altına düşmedi yada ilk 3 dışına hiç çıkmadı, Poyraz Karayel ilk 25'e zar giriyordu. Ki final etkisiyle bile yükselemediniz yani. Kimse dizi nasıl bitti diye merak edip izlemedi bile.
Kadın'ın bu sezon AB'de 5.92 aldığı bile olmuştu lütfen kendimizi kandırmayalım.Poyraz’ın ilk sezon reytinglerine göz atmanı öneririm, çift rakamlara ulaşmıştı. Kadın’ın son sezonunu da gördük, 12-13 reytinglerden yarıya düştü sezon boyu, final etkisiyle yükseldi bi...