Eve daha yeni giriş yaptım. Biraz dinlendikten sonra ilgileneceğim
ben topluca gönderdim tahminleri sana
Eve daha yeni giriş yaptım. Biraz dinlendikten sonra ilgileneceğim
Grup aşamasının bitmesine bugünle beraber 3 gün var. İstersen katılabilirsin. Tam tutturursan gruplars-dan çıkabilirsin.ben bunu neden görmedim tahmin kralı olarak katılmak istiyorum
Teşekkür ederim. Daha geç değil. İstersen katılabilirsin. Tam tutturursan üst tura geçersin
Bundan sonrasınınkini gönder bariUnuttum ya dün gece için tahmin yapmayı
Tamam katılıyorumGrup aşamasının bitmesine bugünle beraber 3 gün var. İstersen katılabilirsin. Tam tutturursan gruplars-dan çıkabilirsin.
Teşekkür ederim. Daha geç değil. İstersen katılabilirsin. Tam tutturursan üst tura geçersin
Unutmazsam göndericemBundan sonrasınınkini gönder bari
C grubu hayırlı olsun Bugünden itibaren başlayabilirsin Hatta tüm tahminleri bir anda da gönderebilirsin. Unutuluyor sonra çünküTamam katılıyorum
Olsun bakalımC grubu hayırlı olsun Bugünden itibaren başlayabilirsin Hatta tüm tahminleri bir anda da gönderebilirsin. Unutuluyor sonra çünkü
Tamamdır bekliyorumOlsun bakalım
Ben unutmam, geçmişte eksiksiz yollamışımdır sana eminim
Bana da öyle geliyor, anca beraber kanca beraberArap sever böyle kaosları.
Biz üçümüz topluca eleniriz. Ben de tahmin yapmadım zaten ilk iki gün.
Ben tahminlerimi yolladım, yollamayan varsa geçmiş olsunBana da öyle geliyor, anca beraber kanca beraber
@alperuz işi sıkı tutacak gibi
@batuhankaralar trolünün sağı solu belli olmaz.
toplam 65'im Allah'ıma şükür @Emre Ozansoy @vadikızı @Yiğitt3. gün sonuçları konuya eklenmiştir arkadaşlar.
(Bugünün sonuçlarını göndermeyen arkadaşların aklındayken göndermelerini rica ediyorum Katlım arttıkça rekabet artar. Eksik tahminlerin olması dezavantaj olabilir ama iyi tahminler yapılırsa ara kapatılabilir. Şimdiden teşekkürler )
@Emre Ozansoy, @The_Erinch, @Aserat , @kerem, @haluk792, @Ahmed, @serhatt, @phoebebuffay, @Hachiko, @12.Adam, @batuhankaralar, @alperuz, @MasacRE, @Sherlock, @S.G.A.T., @Yiğitt, @vadikızı, @Özgür , @Bully
Grubun gururu muyum neyim yaBana da öyle geliyor, anca beraber kanca beraber
@alperuz işi sıkı tutacak gibi
@batuhankaralar trolünün sağı solu belli olmaz.
Tebrikler. İlk gün değiştirmeseydin keşke tahminlerini.
çok sağ olunTebriklerr