The_Erinch
Favori Üye
Grubumdaki en dişli rakip; tebriklerçok sağ olun![]()
Grubumdaki en dişli rakip; tebriklerçok sağ olun![]()
nazar değdirmeyin beeBu işin sırrı ne haluk beycim![]()
Tamamdır ekledim. Bugünün ve yarının tahminlerini gönder aklındayken. Öğretmen dizisinin tüm gruplarını doğru bilirsen büyük avantaj yakalarsın
Şuan puan hesaplıyorum. 1 saate kalmaz sanırım konuya vs işlemem@hayret bi şey Son durum akşam mı açıklayacaksın?
Pazartesiyi unutmam hiç iyi olmadı4. gün sonuçları konuya eklendi.
@Emre Ozansoy, @The_Erinch, @Aserat , @kerem, @haluk792, @Ahmed, @serhatt, @phoebebuffay, @Hachiko, @12.Adam, @batuhankaralar, @alperuz, @MasacRE, @Sherlock, @S.G.A.T., @Yiğitt, @vadikızı, @Özgür , @Bully , @Felon
Bugün sen tutturup arkadaşlar tutturamazsa farkı kapatıp öne geçiyorsun. Dikkatli tahmin yap bencePazartesiyi unutmam hiç iyi olmadı![]()
Yaptık ama pek şansım yoktur bu işlerde, hayırlısıBugün sen tutturup arkadaşlar tutturamazsa farkı kapatıp öne geçiyorsun. Dikkatli tahmin yap bence![]()
Düşüşlerdeyim4. gün sonuçları konuya eklendi.
@Emre Ozansoy, @The_Erinch, @Aserat , @kerem, @haluk792, @Ahmed, @serhatt, @phoebebuffay, @Hachiko, @12.Adam, @batuhankaralar, @alperuz, @MasacRE, @Sherlock, @S.G.A.T., @Yiğitt, @vadikızı, @Özgür , @Bully , @Felon
Bir gün eksik olmama rağmen dünün lideri olarak farkı kapattım, @alperuz tehlikede4. gün sonuçları konuya eklendi.
Yıkılıyorum, tutanım yokBir gün eksik olmama rağmen dünün lideri olarak farkı kapattım, @alperuz tehlikede![]()
Son grupta @vadikızı nın puanı yazmamışın sanırım @hayret bi şey
Yok 4.gün puanında x var;onu dedim.Yazmış sanırım 89 değildi benim puanım
Yok 4.gün puanında x var;onu dedim.