Ersun Yanal Dönemi Sona Erdi!

Düşün İşte ne düzeyde ne seviyede gaza gelmiş olduklarını, onu söyleyen Fenerli hesap zaten adamlar o kadar çok büyük ve kibirli konuştu Kİ intikamı almış olsak bile içim soğumadı, esas 1 şahıs daha var sırada o da gitmeden hiçbirimizin soğumaz da. :A
Pardon, ben tweeti atan kişiyi GS'li sandım. :A Ünal Karaman'ın kaçtığına kendini inandıran biri sapığın tekidir, ki bu hesabı da önceden engellemiştim zaten. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Galatasaray, Fatih Terim kovdurttu dedirtmemek için 1 hafta beklediler. :A

Neyse, var bir hayalimiz.. :A

5943eff2c03c0e222c57b277.jpg

• Olmamış
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Galatasaray maçından sonra gitti dediler ertelediler güya adam gitti bile bide saçmalığa bak ziraat ilk maçında takımın başında olacak o maçtan hayır gelir mi hiç vizyonsuzluk diz boyu..

Ben pek bir şey değişeceğini düşünmüyorum. Kadro kalitesi belli: Gustavo, Kruse, Muriqi ve Garry hariç hiçbir oyuncu şampiyonluk hedefi bulunan takımda iş yapamaz. Alanyaspor, Kayserispor ve Antalyaspor maçları için gerçekten yetersiz kaldı Ersun Yanal. Özellikle Galatasaray maçındaki otoritesizliği ve karar vericiliğini konuşturamaması çok şaşırtıcıydı.

Ben pek bir şey değişeceğini düşünmüyorum. Kadro kalitesi belli: Gustavo, Kruse, Muriqi ve Garry hariç hiçbir oyuncu şampiyonluk hedefi bulunan takımda iş yapamaz. Alanyaspor, Kayserispor ve Antalyaspor maçları için gerçekten yetersiz kaldı Ersun Yanal. Özellikle Galatasaray maçındaki otoritesizliği ve karar vericiliğini konuşturamaması çok şaşırtıcıydı.
Psikolojisi bozuldu Alanya maçında ligden çekelim dedi takımı @DarkLegenD